telplava.png
Pozovite nas

Autobuski prevoz do skijališta Bansko i Borovec

I ove zimske sezone smo vam obezbedili autobuski prevoz do vaših omiljenih skijališta u Bugarskoj. Vozila agencije Filip Travel su udobna, sadrže klimu, radio, cd. 

Cene za sezonu 2022/2023 će biti objavljene naknadno.

Beograd - Niš - Bansko/Borovec

Prevoz je vozilima turističke klase sa 7 do 90 sedišta - minibus ili autobus (audio-video oprema, klima).
Sastanak putnika u Beogardu 20:15 časova (DAN RANIJE u odnosu na početak boravka) na parkingu sportskog centara Milan Gale Muskatirović (bivši 25 maj) na Dorćolu ili Kuća Cveća, polazak u 21:00.
Sastanak putnika u Nišu 
je na parkingu kod DIS-a (oko ponoći).

U smeni 01.01. Polazak je 01.01.2022. u 06:00 h ujutru, zbog praznika.

Cena povratne karte po osobi:
Beograd-Bansko: ​ODRASLI/DECA – 50€  ​*po srednjem kursu NBS
Beograd-Borovec: ​ODRASLI/DECA – 50€  ​*po srednjem kursu NBS
Niš-Bansko: ​ODRASLI/DECA – 40€  ​*po srednjem kursu NBS
Niš-Borovec: ​ODRASLI/DECA – 40€  ​*po srednjem kursu NBS

Cena karte u jednom pravcu po osobi:
Beograd: ​ODRASLI/DECA – 30€  ​*po srednjem kursu NBS
Niš: ODRASLI/DECA – 25€  ​*po srednjem kursu NBS


Bansko/Borovec - NIš - Beograd

Vreme povratka iz Banskog je od 14:00, 16:00 ili 17:00 h časova, po lokalnom vremenu, poslednjeg dana boravka sa javnog parkinga ispod hotela Vihren Palace, ispred hotela ili sa unapred dogovorenog mesta u mestu Bansko gde prevoz i ostavi putnike na dolasku, a vreme povratka sa Boroveca je od 17:00 časova po lokalnom vremenu (uz proveru sa pratiocem grupe prilikom polaska na put) ispred hotela ili sa unaped dogovorenog mesta u mestu Borovec gde prevoz i ostavi putnike na dolasku. U slučaju manjeg broja putnika za Borovec postoji mogućnost da putnici na parkingu kod hipermarketa “Metro” kod Sofije pređu u autobus/mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište. 

Dolazak u Beograd/Niš je u kasnim večernjim ili rano jutarnjim satima.


 

OBAVEZNO JE NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI U VOZILU SVE VREME PUTOVANJA DO ODREDIŠTA RADI ZAŠTITE LIČNOG ZDRAVLJA I ZDRAVLJA DRUGIH UČESNIKA.

Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu na sajtu ili u agenciji o konačnim detaljima polaska.​ Ograničenje za prtljag je jedna putna torba + ski oprema po osobi.

Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajući u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja. Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 RSD po sedištu ukoliko je raspoloživo u momentu rezervacije. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.

Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika.

Polasci iz Beograda/Niša su svakog petka sa početkom 17.12.2021. i poslednjim polaskom 04.03.2022.


Napomene:

• POLAZAK JE UVEK PETKOM, DAN RANIJE U ODNOSU NA SMENU U HOTELU.
• Polazak  posle 04.3.2022., biće ogranizovan ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika kako bi se organizovao prevoz u ovim smenama). U slučaju manjeg broja putnika prevoz će biti organizovan mini busom. Putnici se voze do hotela ukoliko je to fizički moguće tj. najbliže što može prići autobus (i do 500 m udaljenosti od hotela).
• U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.


Polazak iz Novog Sada i Niša

Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15€ po osobi - povratna karta. Neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana.
Polazak iz Novog Sada je parking kod restorana Knin, kod Novosadskog sajma.

Polazak iz Niša je na parkingu kod DIS-a (nekadašnji Brikolaz) i negde oko ponoći. 

***U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.
 

*Kontakt na telefon 011/4-159-159 ili email: rezervacije@filiptravel.rs