telplava.png
Pozovite nas

Autobuski prevoz do skijališta Bansko i Borovec

I ove zimske sezone smo vam obezbedili autobuski prevoz do vaših omiljenih skijališta u Bugarskoj. Vozila agencije Filip Travel su udobna, sadrže klimu, radio, cd. 

Beograd - Niš - Bansko/Borovec

Cena povratne karte po osobi:
Beograd-Bansko: ​ODRASLI/DECA – 60€  ​*po srednjem kursu NBS
Beograd-Borovec: ​ODRASLI/DECA – 60€  ​*po srednjem kursu NBS
Niš-Bansko: ​ODRASLI/DECA – 50€  ​*po srednjem kursu NBS
Niš-Borovec: ​ODRASLI/DECA – 50€  ​*po srednjem kursu NBS

Cena karte u jednom pravcu po osobi:
Beograd: ​ODRASLI/DECA – 50€  ​*po srednjem kursu NBS
Niš: ODRASLI/DECA – 45€  ​*po srednjem kursu NBS

*Minimum putnika za autobuski prevoz je 30.


Bansko/Borovec - NIš - Beograd

Za pojedine polaske (decembar, mart i pojedine smene januar, februar) prevoz će biti organizovan minibusom, u skladu sa manjim brojem putnika, pa se cena prevoza uvećava.
Cena prevoza u slučaju minibusa je Bansko, Borovec 80 eur po osobi (odrasli i deca).
Putnici će biti obavešteni par dana pred polazak u slučaju eventualne doplate za minibus.
Za polaske u smeni 24.12. i 31.12. Prevoz će biti organizovan minibusom i cena povratne karte je 80 eur po osobi. 
Autobuski prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 90 sedišta- minibus ili autobus (audio-video oprema, klima) sa polaskom iz Beograda sa parkinga sportskog centara Milan Gale Muskatirović (bivši 25 maj) na Dorćolu ili Kuća Cveća DAN RANIJE u odnosu na početak boravka u hotelima i apartmanima, u 21:00 h ili 23:00 u slučaju da prevoz ide minibusom (sastanak putnika je 45 minuta pre polaska). 

Vreme povratka iz Banskog je od 14:00, 16:00 ili 17:00 h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka sa javnog parkinga ispod hotela Vihren Palace, ispred hotela ili sa unapred dogovorenog mesta u mestu Bansko gde prevoz i ostavi putnike na dolasku. Dolazak u Beograd/Niš je u kasnim večernjim ili rano jutarnjim satima.

 


OBAVEZNO JE NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI U VOZILU SVE VREME PUTOVANJA DO ODREDIŠTA RADI ZAŠTITE LIČNOG ZDRAVLJA I ZDRAVLJA DRUGIH UČESNIKA.

Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu na sajtu ili u agenciji o konačnim detaljima polaska. Ograničenje za prtljag je jedna putna torba + ski oprema po osobi. 
Postoji mogućnost spajanja putnika za skijalište Borovec sa putnicima za skijalište Bansko. Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajući u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja. 
Ukoliko putnici žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedistu ukoliko je raspoloživo u momentu rezervacije. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li putnici žele odredeno sedište u autobusu. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika.
Polasci iz Beograda/Niša su svakog petka sa početkom 17.12.2022. i poslednjim polaskom 04.03.2023.
Putnici se voze do hotela ukoliko je to fizički moguće tj. najbliže što može prići autobus zbog snežnih nanosa i prepreka na putu, kao i konfiguracije terena i ulica (i do 500 m udaljenosti od hotela). 
Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 30 evra po osobi - povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana. Polazak iz Niša je na parkingu kod DIS-a (nekadašnji Brikolaz) i negde oko ponoći. Polazak iz Novog Sada je parking kod restorana Knin, kod Novosadskog sajma.
***U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

*Kontakt na telefon 011/4-159-159 ili email: rezervacije@filiptravel.rs