telplava.png
Pozovite nas

Letovanje 2024  Avio • Bus • Sopstveni prevoz

Iskoristite priliku da sa Filipom letujete na vašim omiljenim lokacijama i posetite Tursku, Egipat ili Grčku po sniženim cenama. Letovanje - odmor o kojem mislite tokom cele godine. Vreme koje provodite sa najdražim osobama. Vreme kada se osećate slobodno, rasterećeno, opušteno. Kao i svih prethodnih godina tu smo da letovanje bude nezaboravno, ispunjeno trenucima zadovoljstva i sreće koju možete osetiti samo tada - na odmoru!


TURSKA letovanje avionom • Direktan čarter let

Godinama unazad, Turska važi za destinaciju sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Čarter letom vodimo vas do Antalijske regije i Egejske obale

Egipat • all inclusive letovanje

Egipat nije poznat samo po piramidama, već i po poznatim letovalištima Hurgada i Šarm el Šeik koji su prepoznatljivi po tirkiznom moru prelepim peščanim plažama.

GRČKA letovanje • Avionom • Autobusom • Sopstveni prevoz

I ove godine u našoj ponudi možete naći kvalitetan a povoljan apartmanski smeštaj! Svake nedelje za vas izdvajamo apartmane sa specijalnim ponudama!

Španija i Italija letovanje avionom • Direktan čarter let

Letovanje u Španiji i Italiji je uzbudljivo za svakog turistu zato što ove dve destinacije imaju najlepše plaže sveta. Italijanske obale će vam oktriti zašto je asocijacijana ovu prelepu zemlju opuštanje duše i tela. Ukusi i mirisi Sicilije ni jednog turistu neće ostaviti ravnodušnim! Španija sa svojim letovalištem Majorkom mami sve veći broj turista iz godinu u godinu.

Letovanje u Tunisu, na Kipru, Malti... 

Definitivno ništa manje popularne destiancije za letovanje nisu TunisKiparMalta ili Nica. Naši putnici sa ovih letovališta dolaze puni pozitivnih utisaka, budite i vi među njima! Takođe u ponudi možete naći i nama najbliža letovališta - Crnu Goru i Hrvatsko primorje.

Egipat

Egipat

Regije/oblasti :HurgadaŠarm el Šeik

Detaljnije

Italija

Italija

Regije/oblasti :Sicilija

Detaljnije

Tunis

Tunis

Regije/oblasti :Tunis-

Detaljnije

Grčka • Aranžmani autobuski prevoz

Grčka • Aranžmani autobuski prevoz

Regije/oblasti :TasosHalkidikiStrimonikos

Detaljnije

Kipar

Kipar

Regije/oblasti :Kipar-

Detaljnije

Albanija

Albanija

Regije/oblasti :DračKsamilSarandaValona

Detaljnije

Crna Gora

Crna Gora

Letovanje na crnogorskom primorju

Regije/oblasti :Crna Gora-

Detaljnije

Hrvatska

Hrvatska

Odmor na jadranskom moru

Regije/oblasti :Jadranska ostrvaIstraDubrovnikKvarner

Detaljnije

leto na planinama

leto na planinama

Uživanje u čistom vazduhu, biciklizmu, planinarenju...

Regije/oblasti :KopaonikZlatiborKranjska Gora

Detaljnije

Letovanje AVIONOM (direktan čarter let)

U našoj ponudi možete sresti najlepše turističke destinacije Mediterana. Za leto, pripremili smo čarter aranžmane do: Grčke (Krf, Krit, Rodos, Skijatos, Kos, Samos, Peloponez), Turske (Antalija, Lara, Alanja, Kemer, Belek, Side, Fetije, Kušadasi, Bodrum i Marmaris), Italije (Sicilija i Kalabrija), Španije (Majorka i Kosta Dorade), KipraMalte...

Ukoliko želite da do destinacije idete sopstvenim prevozom u našoj ponudi nalazi se veoma velika ponuda pažljivo odabranih hotela u Grčkoj - na Halkidikiju (Kasandra, Sitonija, Atos), Olimpskoj regiji, Tasosu i Kavali, Pargi i Sivoti...

Grčka apartmani! 

U našoj ponudi za letovanje možete pronaći i najpovoljniji apartmanski smeštaj!

Letovanje u Crnoj Gori

Za letovanje u našoj ponudi možete pronaći i letovanje u Crnoj Gori uz povoljan smeštaj! Iz široke ponude izdvojili smo letovanje na lokacijama: Budva, Bečići, Rafailovići, Petrovac, Sutomore, Igalo, Herceg Novi, Tivat, Ulcinj. Pogledajte celokupnu ponudu za smeštaj u Crnoj Gori.

Letovanje Hrvatska

Leto u Hrvatskoj nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izaberite neku od destinacija iz naše ponude, bilo da su to prelepa Jadranska ostrvaIstra ili Dubrovnik.

 

Posetite nas kako bismo zajedno isplanirali vaše letovanje...