Avio karte za ceo svet

Preko Filipovog online sistema možete kupiti avio karte za sve destinacije u svetu.

Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume na pretrazi, kao i broj osoba koje putuju. Nakon toga, sistem će pronaći najpovoljniju avio kartu za vas, nakon čega možete izvršiti rezervaciju. 

Kada napravite rezervaciju avio karte, od nas ćete dobiti email sa potvrdom rezervacije i sa detaljnim uslovima i rokom za kupovinu vaše avio karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija, kontaktirajte nas ili posetite, podaci u nastavku:

Radno vreme: Pon-pet: 09-20h, Sub: 09-15h

Jeftine avio karte

Vaša sledeća avantura je samo par klikova udaljena od vas! Naša specijalnost je prodaja jeftinih avio karata za sve destinacije širom sveta. Bez obzira da li planirate putovanje u Evropu, Aziju, Ameriku ili neku drugu destinaciju, kod nas ćete pronaći najpovoljnije avio karte.

Posebno se ponosimo našim širokim izborom destinacija i saradnjom sa vodećim avio kompanijama. Naša ponuda uključuje jeftine avio karte za popularne destinacije kao što su Tivat, Podgorica, Beč, Istanbul, Pariz i Rim. Bilo da planirate kratki vikend beg ili produženi odmor, preko našeg sistema možete pronaći jeftine avio karte zavaše naredno putovanje.

Avio Karte za svaku priliku

Tražite avio karte Beograd Tivat ili avio karte Beograd Podgorica? Naš sistem pretrage omogućava vam da brzo i lako pronađete najbolje opcije po najpovoljnijim cenama. Zahvaljujući našoj saradnji sa kompanijama kao što su Air Serbia i Wizz Air, trudimo se da vam ponudimo povoljne avio karte na tržištu.

Jednostavna Rezervacija

Rezervacija karata nikada nije bila lakša. Na našoj stranici, sve što je potrebno je da unesete destinaciju i datum putovanja, a naš sistem će vam prikazati najjeftinije avio karte. Možete pronaći letove iz Beograda kao i iz avio karte iz Niša! Neke od najpopularnijih pretraga u našem sistemu su avio karte Beograd - Istanbul, Beograd - Pariz i Beograd - Rim.

Naša ideja je da vam pružimo najbolju moguću uslugu po najnižim cenama. Bez obzira da li tražite jeftine avio karte za vaš sledeći poslovni put ili odmor, kod nas ćete pronaći najpovoljnije opcije. Naša ponuda obuhvata i avio karte Beograd - Beč, kao i avio karte Beograd - Istanbul. Ovo su samo neke od destinacija koje su idealne za sve koji žele da istraže najlepše evropske gradove koji su sada samo par klikova od vas!

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu. Našu podršku možete kontaktirati kako bi vam pomogla sa svim pitanjima i potrebama. Verujemo da će vam naš asortiman jeftinih avio karata omogućiti da putujete više i da dodatno uštedite novac.

 


Informacije o Check in-u

Prijava za let (check-in) je osnovna procedura koja je neophodna kako biste stekli pravo na ukrcavanje na let.
Da biste se čekirali za let na šalteru potrebno je da posedujete validan identifikacioni dokument (pasoš). Državljani EU unutar Šengenske zone mogu da se čekiraju samo sa ličnom kartom, ali stranci (van Šengena) moraju da poseduju pasoš i za unutar-šengenske letove.

Prtljag koji predajete za prevoz u prtljažniku aviona treba da bude predat na šalteru gde se prijavljujete za let.
Na šalteru za čekiranje možete izabrati sedište, prema pravilima avio kompanije, možete dokupiti dodatne usluge tokom leta ili platiti višak prtljaga. Možete i uraditi doplatu za višu putnu klasu, tzv “upgrade”.

Po završetku čekiranja čeker će Vam odštampati kupon za ukrcavanje u avion (boarding card) i nalepnicu za označavanje predatog prtljaga, koju spaja sa kuponom za ukrcavanje.
Ova dva dokumenta su veoma važna. Bez kupona za ukrcavanje nije moguće ući u avion, a bez prtljažne nalepnice ne može se tražiti izgubljen prtljag.

Online check in

Određene avio kompanije vrše naplatu čekiranja na aerodromu. Kako Vam ne bi naplatili uslugu čekiranja, potrebno je da se prijavite za let online. 
Nakon kupovine avio karte dobićete obaveštenje da li je za Vaš let potrebno online čekiranje ili se možete besplatno čekirati na šalteru aerodroma. Mi obavljamo online check in za naše putnike. U tom slučaju od nas ćete dobiti boarding kartu koju je potrebno da ponesete sa sobom na aerodrom i pokažate na šalteru prilikom predaje prtljaga.

Rok za prijavu za let

Avio kompanije propisuju vreme potrebno za prijavu za let. Obično se šalteri otvaraju od dva sata, a zatvaraju se 30 minuta do 1 sat pre planiranog poletanja.


Promena leta

Putnik je dužan da se informiše o uslovima promene avio karte pre kupovine, odnosno pre izdavanja elektronske karte. Naši agenti su spremni da Vam pruže sve neophodne informacije o uslovima promene avio karte.

Ukoliko to uslovi dozvoljavaju, za promenu karte potrebno je da nas kontaktirate sa spremnim datumom za koji biste želeli da promenite kartu.

Nakon provere ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku i dostaviti obračun koliko iznosi promena karte. Svaka promena avio karte se dodatno naplaćuje.

Promena avionske karte se može izvršiti pre započinjanja putovanja uz određene naknade koje određuje prevoznik. Avio karta se takođe može promeniti i nakon započetog putovanja tj. promena povratnog dela, najmanje jedan dan ranije. Sve promene na avionskoj karti se naplaćuju po uslovima tarife avio kompanije.


Pišite nam

Popunite formu ispod: