Zlatibor 2018 • Proleće, leto • Smeštaj • Wellness • Spa

Idealan izbor za porodično zimovanje i prve korake na skijama. Zlatibor - planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom, jedna od najposećenijih planina Srbije.

Zlatibor • proleće i leto 2018

Planina Zlatibor ili vazdušna banja, sa stogodišnjom turističkom tradicijom, jedna od od najposećenijih planina Srbije. Prosečna nadmorska visina Zlatibora je 1000 m, a najviši vrhovi su: Tornik sa 1496m nadmorske visine i Čigota 1422m nadmorske visine.

U proleće, Zlatibor se pretvara u prekrasno zelenilo koje privlači turiste sa svih strana regiona i sveta...
Susretanje mediteranske i kontinentalne klime su stvorili uslove da se "ruža vetrova" rascvetava, upravo, nad Zlatiborom. Te struje omogućavaju uspešno lečenje i oporavak od mnogih plućnih, srčanih bolesti i posebno bolesti štitaste žlezde i malokrvnosti.

Zlatibor je omiljena planina vrhunskh sportista i mesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, za ove namene su izgrađeni najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen.

Urbani centar Zlatibora, predstavlja pravo mesto za uzbudljiv noćni život, a prijatne trenutke u toku dana možete provesti u nekoj od bašti mnogobrojnih kafića, restorana, poslastičarnica...

Zlatibor posebno vole turisti koji su za aktivan planinski odmor u prirodi... Zlatibor je poznat po brojnim stazama za šetnju kroz zimzelene šume, a i brojna izletišta su u neposrednoj blizini: etno selo Sirogojno, Mokra gora, Stopića pećina, vodopad Gostilje, Ljubiš... 


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Mona

Srbija/Zlatibor

Noćenje sa doručkom

BEST BUY

Palisad

Srbija/Zlatibor

Noćenje sa doručkom