World Hotels

» Zlatibor 2017 » Zimovanje » Skijanje » Smeštaj » Hoteli » Apartmani

Idealan izbor za porodično zimovanje i prve korake na skijama. Planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom, jedna od od najposećenijih planina Srbije. Prosečna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su: Tornik sa 1496 m nadmorske visine i Čigota 1422 m nadmorske visine. Zlatibor ima prosečno 95 snežnih dana godišnje, a snežni pokrivač dostiže debljinu do 60 cm. Udaljenost od Beograda je 230 km.
Susretanje mediteranske i kontinentalne klime su stvorili uslove da se „ruža vetrova“ rascvetava, upravo, nad Zlatiborom. Te struje omogućavaju uspešno lečenje i oporavak od mnogih plućnih, srčanih bolesti i posebno bolesti štitaste žlezde i malokrvnosti. Zlatibor je omiljena planina vrhunskh sportista i mesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, za ove namene su izgrađeni najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen. Urbani centar Zlatibora, predstavlja pravo mesto za uzbudljiv noćni život, a prijatne trenutke u toku dana možete provesti u nekoj od bašti mnogobrojnih kafea, restorana, poslastičarnica.
Svi koji vole aktivan odmor uživaće u brojnim stazama za šetnju kroz zimzelene šume, a brojna izletišta: etno selo Sirogojno, Mokra gora, Stopića pećina, vodopad Gostilje, Ljubiš, upotpuniće vaš boravak.

telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Mona

Srbija/Zlatibor

Noćenje sa doručkom

FAMILY

Palisad

Srbija/Zlatibor

Noćenje sa doručkom