Rogla • Slovenija • zimovanje i Skijanje •

U samom srcu Pohorja, nalazi se najpoznatije porodično skijalište Rogla (1517 m nadmorske visine) i banje Terme Zreče sa modernom wellness ponudom. Rogla, sa skijaškim stazama svih težina, školom skijanja, najvećim i najboljim snowboard parkom u tom delu Europe kao i sistemom za izradu veštačkog snega (40%) može zadovoljiti i najzahtevnije rekreativne skijaše.

Rogla • Skijanje

Veliki snežni prekrivač, odlični uslovi za sve vrste zimskih sportova i pravo uživanje u zimskoj idili upravo su na planini Rogla. Ovaj veliki olimpijski i skijaški centar garantuje odlične uslove bilo da je u pitanju porodični odmor ili organizacija zimovanja za velike grupe željne sportskih doživljaja na snegu i odlično uređenim stazama.
U ponudi je hotelski i apartmanski smeštaj prilagođen potrebama skijaša, a svima koji nakon skijanja žele relaksaciju i opuštanje u wellnessu tu su Terme Zreče na svega 16 km od Rogle (Roglu i Zreče povezuje organizovana redovna autobuska linija, a gosti kapaciteta na Rogli mogu koristiti wellness & spa sadržaje Termi Zreče)
 
Nadmorska visina: 1120-1517 m
Skijališšte Rogla: 15 km staza
Putni pravac: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Celje - Slovenske Konjice - Zreče - Rogla
Udaljenost: cca 530 km
 
 

telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele