Austrija • Zimovanje i Skijanje •

Ski centri u Austriji pružiće vam nezaboravan užitak skijanja na odlično pripremljenim stazama uz nezaboravan odmor, druženje i zabavu.
Skijanje Austrija. 

Zimovanje i skijanje u Austriji

Austrija je svetski poznata skijaška destinacija, gde ćete uživati u dobro uređenim ski stazama, odličnoj ponudi hotela, pansiona i apartmana, termalnim banjama, wellness sadržajima... Pored toga, na raspolaganju su vam vrhunske škole skijanja i bogat aprtmanski program. Sva skijališta u Austriji  su podeljena u tri regije: Tirol (Tyrol), Koruška (Carinthia) i Salcburg (Salzburg).
Bez obzira da li tražite jednostavnije, široke staze za sporiju vožnju i dugačko zavijanje, ili strme staze kojima možete da jurite niz padinu, u ovom skijaškom raju ćete pronaći pravu stvar za sebe. Skijališta u Austriji neće razočarati ni one koji više vole "free style" skijanje u dubokom snegu.

Smeštaj u Austriji

Zimovanje i skijanje u Austriji preporučujemo jer Austriju odlikuju prostrani apartmani, odlični hoteli sa planinskim šarmom i odličnim spa centrima. S obzirom na blizinu Austrije i evropske autoputeve, vrlo brzo se stiže do svih skijališta ove regije. Bilo da ste skijaš ili samo želite da uživate u zimskoj idili, možete pronaći dovoljno sadržaja u bogatoj vanpansionskoj ponudi i tradicionalnom gostoprimstvu Austrije. Na ovoj stranici pronaći ćete veliki izbor skijališta u Austriji na kojima možete provesti svoj zimski odmor. Pogledajte našu ponudu za Bad Klankirhajm, Cel am Ze, Kaprun, Nasfeld, Kačberg i Matrei.


Bad Klajnkirhajm

Bad Klajnkirhajm

Bad Hofgastajn

Bad Hofgastajn

Kicbil

Kicbil

Cel am Ze

Cel am Ze

Kaprun

Kaprun

Kačberg

Kačberg

telplava.png
Pozovite nas