Kitzbühel: Vaša skijaška fantazija Alpa

Kitzbühel, biser Alpa i jednog od najpoznatijih svetskih skijaških centara. Sa preko 168 kilometara besprekorno uređenih staza, smeštenih u regiji Kitzbüheler Alpen, Kicbil  je ne samo veliko, već i slavno skijalište. Ovde vas očekuju staze koje zadovoljavaju sve nivoe veština, a najpoznatija među njima je legendarni spust sa staze "Hahnenkamm". Takođe, "Kitzbüheler Horn" nudi posebno uređene staze za snowboardere.

Kicbil skijanje

Nezavisno od vašeg nivoa iskustva, Kitzbühel će vas oduševiti. Plave staze za početnike, crvene staze za one sa više iskustva i izazovne crne staze za eksperte - ovo skijalište ima sve što vam je potrebno za nezaboravan dan na stazi. Sa nadmorskom visinom koja seže od 800 do 2000 metara, uživaćete u vrhunskom skijanju uz prelep alpski pejzaž.

Kitzbühel nije samo poznat po skijanju već i po bogatom Alpskom  životu. Restorani, barovi, kasino i brojne diskoteke čine vaš veče nezaboravnim. Nakon skijanja, možete se opustiti uz omiljeno piće ili se prepustiti ritmu noći.

Shopping i Svetski Kup u skijanju

Kicbil takođe nudi fantastične mogućnosti za šoping, smatraju se među najboljim u Austriji. Svake godine u januaru, ovo mesto postaje epicentar društvenog događaja broj 1, domaćin trke FIS Svetskog kupa, koja privlači mnoge posetioce iz celog sveta.

Osim skijanja, Kicbil nudi raznovrsne aktivnosti. Možete se oprobati u snoubordu, skijaškom trčanju, klizanju, plivanju, curlingu, letenju zmajem ili padobranom, ili čak uživati u jahanju. Takođe, vodenipark "Aquarena" je savršeno mesto za opuštanje nakon aktivnog dana na stazi.

Savršen zimski odmor

Sada je pravi trenutak da rezervišete svoj zimski odmor u Kitzbühelu. Na našem sajtu, pružamo raznovrsne pakete i opcije smeštaja kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe. Bez obzira na to da li ste zaljubljenik u skijanje, Kitzbühel ima sve što vam treba.