Terme Šmarješke Toplice • Terme Krka

U idiličnom okruženju zelenih brežuljaka Dolenjske, Terme Šmarješke Toplice nude savršeno utočište za sve koji traže oporavak i relaksaciju. Okružene šumama i travnjacima, ove moderne terme su poznate po svojim vrhunskim zdravstvenim programima i medico wellness uslugama, a koji su deo Termi Krka.

Terme Šmarješke Toplice su specijalizovane za rehabilitaciju srca, lečenje vaskularnih bolesti i rehabilitaciju lokomotornog sistema. Svojim gostima nude individualno prilagođene tretmane koji kombinuju termalnu vodu i najsavremenije terapeutske prakse.

Aktivnosti u prirodi – Zdravlje kroz pokret

U neposrednoj blizini termi, na raspolaganju su brojne staze za pešačenje, biciklizam, teniski tereni, golf teren sa 18 rupa na Otočecu, kao i sportski parkovi sa opremom za košarku, odbojku na plaži, mini golf i boćanje. Ova raznovrsnost aktivnosti omogućava svakom posetiocu da nađe idealan način za opuštanje i rekreaciju.

Šmarješke Toplice su savršeno pozicionirane za lako putovanje iz različitih delova regiona. Nalaze se samo 460 km od Beograda, 60 km od hrvatske granice, i 10 km od Novog Mesta, što ih čini dostupnim iz svih većih gradova.

Posetite Terme Šmarješke Toplice i doživite jedinstven spoj prirodnog lečenja i modernog wellnessa koji revitalizuje i osvežava kako telo, tako i duh. Otkrijte mesto gde zdravlje i relaksacija idu ruku pod ruku.