Terme Otočec - wellness odmor u srcu Slovenije

Nalazeći se u okviru poznatih Termi Krka, Otočec se ističe kao savršena destinacija za one koji traže opuštanje i aktivnosti u prirodi. Ovaj živopisni gradić, smešten u slikovitoj oblasti Novo Mesto, poznat je po svom romantičnom dvorcu na reci Krki i vrhunskoj ugostiteljskoj ponudi.

Za vrhunsko wellness iskustvo, Hotel Šport nudi moderno opremljen spa centar sa novim bazenom sa termalnom vodom, dve saune i opuštajuće zone za odmor. Castle Otočec, hotel smešten u istorijskom dvorcu, pruža jedinstven ugođaj uz luksuzne spa usluge i autentičan ambijent.

Aktivnosti i rekreacija

Otočec nudi širok spektar aktivnosti za sve ljubitelje sporta i rekreacije. Od golf terena, koji se smatra jednim od najlepših u Sloveniji, preko teniskih terena, staza za biciklizam i pešačenje, do sportskih avantura na reci Krki.

Otočec se ponosi izuzetnom kulinarskom ponudom i bogatom kolekcijom najboljih slovenačkih vina. Uživajte u delikatesima lokalne i internacionalne kuhinje u restoranima koji gledaju na reku ili u dvorcu, gde svaki obrok postaje nezaboravno iskustvo.

Bez obzira da li dolazite radi opuštanja u wellness centrima, aktivnog odmora ili istraživanja kulturnih i prirodnih lepota, Otočec pruža ya svakog po nešto.