Terme Krka - Oaza zdravlja i relaksacije

Terme Krka, poznate po svojoj dugoj tradiciji i visokokvalitetnim izvorima, pružaju idealnu kombinaciju odmora i zdravstvenih usluga u srcu Slovenije. Zima u Termama Krka znači tople termalne izvore i lekovite saune koje osvežavaju telo i duh.

U Termama Krka možete uživati u bazenima sa termalnom ili morskom vodom, prijatnim kupkama, opuštajućim saunama, prilagođenim masažama, i estetskim tretmanima. Otkrijte medicinski wellness, jedinstven spoj klasične medicine i modernih wellness trendova, koji nudi programe za poboljšanje kvaliteta života.

Fokusirani na medicinsku rehabilitaciju, Terme Krka nude tretmane za oporavak od bolesti lokomotornog sistema, neuroloških obolenja, srčanih problema i respiratornih bolesti. Njihovi programi su prilagođeni individualnim potrebama za oporavkom i poboljšanjem zdravlja.

Otkrijte bogatu ponudu aktivnosti u slikovitim pejzažima Dolenjske i Primorske. Bilo da preferirate biciklizam, pešačenje ili jednostavno uživanje u prirodi, Terme Krka pružaju sve od neophodnog za kvalitetan i aktivan odmor.

Posebne ponude u Termama Krka