Dragi putnici,

Usled izuzetno velike tražnje u ovom momentu, podsećamo vas na mogućnost rezervacija i plaćanja putovanja ONLINE.

Ukoliko ne želite ili ste sprečeni da dođete do neke od naših poslovnica (radno vreme do 20h), veoma brzo i lako svoje letovanje možete rezervisati putem našeg sajta.

 


Korak 1:

Najpre, prema određenom datumu koji vama odgovara, i datoj raspoloživosti hotela - možete izabrati konkretnu ponudu.

Potrebno je da odaberete Mesto polaska, destinaciju, datum poslakaa, broj noćenja i broj putnika, nakon čega treba da kliknete na dugme "Pretraga":Korak 2:

Klikom na dugme "Pretraga" dobijate listu ponude za zadate parametre u pretrazi.

 

 

Odaberite odgovarajuću ponudu (hotel) iz liste i kliknite na dugme "Detaljnije" kako bi se informisali o ponudi za odabrani hotel.

 


Ukoliko vam je ponuda odgovarajuća, potrebno je da kliknete na dugme "Rezerviši" kako bi nastavili sa procesom rezervacije.


Korak 3:

 

Na sledećem koraku dobijate informacije o odabranom smeštaju i prevozu, ukoliko vam sve odgovara, kliknite na daugme "Rezerviši".


Korak 4:

 

Na finalnom koraku je potrebno da popunite ispravno sve podatke o nosiocu rezervacije i ostalim putnicima, nakon čega u produžetku imate opciju da platite karticom ili plaćanje u agenciji odnosno preko uplatnice/online bankingom.

 

 

Kada ste sve popunili, pročitali i usaglasili se sa uslovima plaćanja, porebno je da kliknete na dugme "Rezerviši i plati" nakon čega u zavisnosti od opcije koje ste odabrali, završavate vaš proces rezervacije odnosno plaćanja. 


Uputstvo za uplatu preko agencije/online bankingom:

Možemo Vam predložiti da uplatu po Vašoj rezervaciji izvršite bez dolaska u agenciju, odnosno direktnom uplatom na naš broj računa :

INTESA BANKA :   160-262406-13

Poziv na broj je broj Vaše rezervacije (broj ugovora, naveden kao FT.......) koji dobijate na email nakon završetka poslednjeg koraka rezervacije.

Uplata je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Primer: