NOVO U FILIPU: kreiraj aranžman po svojoj želji, rezerviši i uplati online!

Ti biraš koliko traje!

Koliko traje idealan odmor? Samo vi znate šta je vaša prava mera. Zato je Filip Travel pored standardne ponude uveo NOVE opcije u sistemu rezervacija.

Od sada pored redovnih GRUPNIH paket aranžmana, na sajtu www.filiptravel.rs možete rezervisati i INDIVIDUALNE aranžmane prema svojim željama: birate destinaciju, datum putovanja, trajanje odmora, koliko osoba putuje.
Prema trenutnoj raspoloživosti dobijate široku ponudu hotela u kombinaciji sa raspoloživim letovima i uslovima otkaza i  plaćanja.

✔️ garantovana raspoloživost
✔️ automatska potvrda rezervacije
✔️ instant online kupovina, mogućnost plaćanja na rate putem kartica i čekova
✔️ usluga pouzdanog turoperatora

Šta to znači za vas?

Možete kombinovati redovne ili čarter avio letove, izbor hotela i transfere, sve prema vašim afinitetima i budžetu.
Cilj individualnih paketa je pružanje veće fleksibilnosti kako prilikom kreiranja aranžmana, tako i tokom boravka na destinaciji, a sve u skladu sa vašim potrebama i onim kakav odmor želite. Prilikom online kupovine aranžmana uplaćujete avans, a ostatak iznosa prema uslovima plaćanja koji važe za konkretnu ponudu.

✔️ Individualni paket koji kreirate sami
✔️ organizovan grupni ili individualni TRANSFER, ili bez njega - vi birate
✔️ asistencija ili usluga vodiča na srpskom ili engleskom jeziku
✔️ broj telefona za podršku tokom putovanja

Kome su namenjeni NOVI Filipovi paket aranžmani?

Svima koji insistiraju na fleksibilnosti, brzoj rezevaciji i idealnom odmoru koji kreirate sami, a u organizaciji Filip Travel-a.

Želite li kratko (produženi-vikend) putovanje ili ste u potrazi za letovanjem na nekoj od destinacija iz Filipove ponude?

Naši individualni paketi su tu da vam olakšaju planiranje odmora, ubrzaju proces rezervacije, osiguraju mesto na željenom putovanju jer svi raspoloživi kapaciteti se nalaze na sajtu.


Kako najbrže doći do Filip Travel ponude?

Dragi putnici, podsećamo vas i na mogućnost rezervacija i plaćanja putovanja ONLINE.

Ukoliko ne želite ili ste sprečeni da dođete do neke od naših poslovnica (radno vreme do 20h), veoma brzo i lako svoje letovanje možete rezervisati putem našeg sajta.


Korak 1:

Najpre, prema određenom datumu koji vama odgovara, i datoj raspoloživosti hotela - možete izabrati konkretnu ponudu.

Potrebno je da odaberete Mesto polaska, destinaciju, datum polaska, broj noćenja i broj putnika, nakon čega treba da kliknete na dugme "Pretraga":Korak 2:

Klikom na dugme "Pretraga" dobijate listu ponude za zadate parametre u pretrazi.

 

 

Odaberite odgovarajuću ponudu (hotel) iz liste i kliknite na dugme "Detaljnije" kako bi se informisali o ponudi za odabrani hotel.

 


Ukoliko vam je ponuda odgovarajuća, potrebno je da kliknete na dugme "Rezerviši" kako bi nastavili sa procesom rezervacije.


Korak 3:

 

Na sledećem koraku dobijate informacije o odabranom smeštaju i prevozu, ukoliko vam sve odgovara, kliknite na dugme "Rezerviši".


Korak 4:

 

Na finalnom koraku je potrebno da popunite ispravno sve podatke o nosiocu rezervacije i ostalim putnicima, nakon čega u produžetku imate opciju da platite karticom ili plaćanje u agenciji odnosno preko uplatnice/online bankingom.

 

 

Kada ste sve popunili, pročitali i usaglasili se sa uslovima plaćanja, potrebno je da kliknete na dugme "Rezerviši i plati" nakon čega u zavisnosti od opcije koje ste odabrali, završavate vaš proces rezervacije odnosno plaćanja. 


Uputstvo za uplatu preko agencije/online bankingom:

Možemo Vam predložiti da uplatu po Vašoj rezervaciji izvršite bez dolaska u agenciju, odnosno direktnom uplatom na naš broj računa :

INTESA BANKA :   160-262406-13

Poziv na broj je broj Vaše rezervacije (broj ugovora, naveden kao FT.......) koji dobijate na email nakon završetka poslednjeg koraka rezervacije.

Uplata je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Primer: