Dubai 2019 • Direktan let • Više puta nedeljno

Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i bez sumnje se može reći da je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Nalazi se na jugoistoku Presijskog zaliva. Za svega nekoliko godina, Dubai je postao sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija sa svakim oblikom razonode koji možete zamisliti.

Putovanje u Dubai

Prelepe plaže, luksuzni hoteli, impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al ArabaBurdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih oduzeće vam dah i putovanje u Dubai učiniti nezaboravnim. Jedna od najposećenijih atrakcija u Dubaiju, je pustinjski safari. Plaže su veoma posećene, a na njima se nude brojne aktivnosti koje uživanje čine savršenim. Najpoznatija je Jumeirah Beach Park, koja očarava svojim belim peskom i tirkizno plavom bojom. Dubai je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u letu i kada prođu letnji meseci.  

Dubai avionom

Fly Dubai vam je obezbedio avionsku liniju za Dubai i to direktan let!

Proverite zašto je Dubai poslednjih godina postao turistički centar sveta, rezervišite neki od hotela po najpovojlnijim cenama!

Pogledajte i ostale ponude za daleka individualna putovanja


Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Pullman Jumeirah Lakes Towers

Ujedinjeni Arapski Emirati/Dubai/Dubai City Hotels

Noćenje sa doručkom

Amwaj Rotana Jumeirah Beach

Ujedinjeni Arapski Emirati/Dubai/Dubai Beach Hotels

Noćenje sa doručkom

BEACH

Asiana

Ujedinjeni Arapski Emirati/Dubai

Noćenje sa doručkom

Auris Inn Al Muhanna

Ujedinjeni Arapski Emirati/Dubai

Noćenje sa doručkom