Majorka leto 2022 • Direktan čarter let • Palma de Majorka

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu.
Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.

Glavni grad Palma ce vas šarmirati, a zatim kako dani odmora budu odmicali dok upoznajete deo po deo obale, shvatićete da je ovo jedna od retkih destinacija koja nema manu. Uživajte u panorami goticke katedrale La Seu, prodite najznacajnijim delovima grada. Obidite i Valjdemosu, a zatim u mesto i luku Soljer. Veliki broj jahti usidrenih u marinama širom obale navešce vas na zakljucak da je ovo omiljena destinacija trendsetera - Majorka svojom ponudom može zadovoljiti najsofisticiranije ukuse i potrebe.

Letovanje na Majorci  

Ono po čemu ćete zapravo najviše pamtiti Majorku jesu plaže. Na koju god stranu da krenete očekuju vas odlične uredene plaže. Garantujemo da  ćete ostati bez daha kada krenete u obilazak prelepih uvala na istoku ostrva poznatijih kao “kale”. One su pravi mali tirkizno-zeleni raj. U jednom danu možete se kupati na više uvala s obzirom na kratke distance. Nabrojaćemo samo neke: Cala Esmeralda, Cala Sa Nau, Cala Murada, sve uvale u oblasti cala Ferera…

Pogledajte i ostale destinacije koje imamo u ponudi za letovanje.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Kan Pastilja-Las Arenas
9% Popust

Las Arenas

Španija/Majorka/Kan Pastilja

Noćenje sa doručkom

Melia Cala d'Or

Španija/Majorka/Kala Dor

Noćenje sa doručkom

SPA & RELAX
Kan Pastilja-Nautic
9% Popust

Nautic

Španija/Majorka/Kan Pastilja

Noćenje sa doručkom

Plaja de Palma-Playa Golf
10% Popust

Playa Golf

Španija/Majorka/Plaja De Palma

Noćenje sa doručkom