World Hotels

Majorka leto 2017 » Majorka AVIONOM »

Letovanje na Majorci 2017!

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu.
Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.

Glavni grad Palma ce vas šarmirati, a zatim kako dani odmora budu odmicali dok upoznajete deo po deo obale, shvatićete da je ovo jedna od retkih destinacija koja nema manu. Uživajte u panorami goticke katedrale La Seu, prodite najznacajnijim delovima grada. Obidite i Valjdemosu, a zatim u mesto i luku Soljer. Veliki broj jahti usidrenih u marinama širom obale navešce vas na zakljucak da je ovo omiljena destinacija trendsetera - Majorka svojom ponudom može zadovoljiti najsofisticiranije ukuse i potrebe.

Ono po čemu ćete zapravo najviše pamtiti Majorku jesu plaže. Na koju god stranu da krenete očekuju vas odlične uredene plaže. Garantujemo da  ćete ostati bez daha kada krenete u obilazak prelepih uvala na istoku ostrva poznatijih kao “kale”. One su pravi mali tirkizno-zeleni raj. U jednom danu možete se kupati na više uvala s obzirom na kratke distance. Nabrojaćemo samo neke: Cala Esmeralda, Cala Sa Nau, Cala Murada, sve uvale u oblasti cala Ferera…  Nadamo se da će vamo ovo leto 2017. godine biti letovanje i odmor kakav ste sanjali jer smo obezbedili čarter aranžmane za letovanje na Majorci!


telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

El Arenal-Manaus
7% Popust

Manaus

Španija/Majorka/El Arenal

Polupansion

BEST BUY
Kan Pastilja-Roc Leo
7% Popust

Roc Leo

Španija/Majorka/Kan Pastilja

Polupansion

BEACH
Palma Nova-Sol Palmanova Mirlos Tordos
16% Popust

Sol Palmanova Mirlos Tordos

Španija/Majorka/Palma Nova

All inclusive

BEST BUY
Kala Vinas-Occidental Cala Vinas
15% Popust

Occidental Cala Vinas

Španija/Majorka/Kala Vinas

All inclusive

BEACH