Majorka 2021 • Direktan čarter let • Palma de Majorka

Dragi putnici,
pre putovanja na Majorku, potrebno je da svaki putnik popuni upitnik za sebe na ovom sajtu: www.spth.gob.es, za decu popunjavaju roditelji ili staratelji.

Nakon popunjavanja formulara, putnicima na email stiže Health QR code koji je moguće odštampati i poneti u vidu papirne potvrde ili ga mogu sačuvati u svom mobilnom telefonu i pokazati ga kada im bude zatraženo na aerodromu.

Letovanje na Majorci 2020.

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu.
Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.

Glavni grad Palma ce vas šarmirati, a zatim kako dani odmora budu odmicali dok upoznajete deo po deo obale, shvatićete da je ovo jedna od retkih destinacija koja nema manu. Uživajte u panorami goticke katedrale La Seu, prodite najznacajnijim delovima grada. Obidite i Valjdemosu, a zatim u mesto i luku Soljer. Veliki broj jahti usidrenih u marinama širom obale navešce vas na zakljucak da je ovo omiljena destinacija trendsetera - Majorka svojom ponudom može zadovoljiti najsofisticiranije ukuse i potrebe.

Ono po čemu ćete zapravo najviše pamtiti Majorku jesu plaže. Na koju god stranu da krenete očekuju vas odlične uredene plaže. Garantujemo da  ćete ostati bez daha kada krenete u obilazak prelepih uvala na istoku ostrva poznatijih kao “kale”. One su pravi mali tirkizno-zeleni raj. U jednom danu možete se kupati na više uvala s obzirom na kratke distance. Nabrojaćemo samo neke: Cala Esmeralda, Cala Sa Nau, Cala Murada, sve uvale u oblasti cala Ferera…

Pogledajte i ostale destinacije koje imamo u ponudi za letovanje.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele