World Hotels

Malta Letovanje 2017 »

Duboko plavo more u kontrastu sa obalom zlatno žute boje, praistorijski hramovi, skrivene uvale, litice sa kojih se pružaju pogledi na pučinu koji zaustavljaju dah - to je Malta.

Ostrva Malta, Goco i Komino čine Malteški arhipelag koji se nalazi u Sredozemnom moru. Zbog specifičnog geografskog položaja kulturno nasleđe je spoj mnogih kultura koje su vekovima bile u dodiru sa Maltom. Direktan kontakt sa uzbudljuvim pričama njene istorije imaćete u glavnom gradu Valeta. Šarmirace vas marina i šarolika arhitektura nastala kao rezultat različitih stilova, a na kraju jedan sklad i harmonija u kojoj cete uživati svakog dana. Prestonica Malte, stara 420 godina, dobila je ime po velikom majstoru Jean Paris De La Vallette. Harmonične mešavine stilova i kultura, Valeta je šarmantna i zavodljiva.

Malta je za ronioce evropska destinacija broj jedan, što ide u prilog cinjenici da je more apsolutno fantastično. 

Obiđite najznačajnije lokalitete u pratnji vodiča: crkva Mosta Dome (treća po veličini kupola u Evropi), Ta`Qali – zanatsko selo, Mdina - šetnja kroz grad tišine, utvrđenje Rabat, Blue Grotto - plavu pećinu ili obiđete slikovito ribarsko selo Marsaxlokk...  Izlet do susednog ostrva Gozo odlična je prilika da, na putu do mesta Cirkewa, upoznate Maltu.  


telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Sliema-115 THE STRAND
6% Popust

115 THE STRAND

Malta/Malta-/Sliema

Noćenje sa doručkom

ECONOMY
St Džulijans-GOLDEN TULIP VIVALDI
7% Popust

GOLDEN TULIP VIVALDI

Malta/Malta-/St Džulijans

Noćenje sa doručkom

BEACH

Alexandra

Malta/Malta-/St Džulijans

Noćenje sa doručkom

BEST BUY

CAVALIERI

Malta/Malta-/St Džulijans

Noćenje sa doručkom

LUXURY