Letovanje u Alanji

Alanja, dragulj turske rivijere gde se susreću drevna istorija i savremeni komfor. Ovo jedinstveno mesto Antalijske regije, kombinuje plaže sa kristalno čistom vodom, živahnu kulturu i predivnu prirodu koje zajedno čine nezaboravno letovanje.

Geografske i kulturne čarolije Alanje

Alanja, poznata kao biser Mediterana, smeštena je na jugoistočnom kraju Turske. Grad se ističe svojim bogatim istorijskim nasleđem koje uključuje vizantijske, rimske i osmanlijske uticaje vidljive u brojnim spomenicima kao što su crvena kula i tvrđava Alanya iz 13. veka. Tirkizno  more i sunčani dani čine Alanju idealnim mestom za ljubitelje prirode i avanture.

Alanja je često nazivana "Turskom Majorkom" zbog sličnosti u vibracijama noćnog života i turističke ponude sa španskim ostrvom Majorka. Osim toga, grad je poznat po svojim festivalima i kulturnim događanjima koji privlače posetioce iz celog sveta.

Zabavne aktivnosti u Alanji

Alanja nudi raznovrsnu ponudu zabavnih aktivnosti od velikih diskoteka i klubova na otvorenom do autentičnih turskih kafana i barova. Posetioci mogu uživati u internacionalnim i domaćim muzičkim hitovima dok istražuju lokalnu kulinarsku scenu koja obiluje svežim morskim plodovima i tradicionalnim turskim jelima.

Udobnost i gostoprimstvo Alanje

Alanja je dom nekim od najboljih all-inclusive hotela u Turskoj koji nude vrhunsku uslugu, izvrsnu hranu i neograničen pristup plažama. Uz spektakularan pogled na Mediteran, ovi hoteli pružaju savršeno mesto za opuštanje i uživanje. Naša ponuda uključuje i ekskluzivne aranžmane koji su idealni za porodice, parove i solo putnike koji traže odmor iz snova.Last minute polasci