Individualna putovanja • Izaberite bilo koju destinaciju na svetu

Za avanturiste i putnike istraživačkog duha, za sve one koji žude za putovanjima kreiranim prema ličnim željama, Filip Travel stoji na raspolaganju da vaše snove pretvori u nezaboravne avanture. Bilo da težite otkrivanju skrivenih dragulja ili želite da doživite vrhunske destinacije, naš tim za individualna putovanja je tu da ispuni vaše najzahtevnije putešestvije širom planete.

Birajte između egzotičnih destinacija kao što su Maldivi, Bali, Tajland, Šri Lanka, Zanzibar, Sejšeli, Vijetnam... i prepustite se magiji nezaboravnog odmora. Bilo da sanjate o opuštajućem odmoru na plaži Kube ili avanturi u Dubaiju, gde leto traje celu godinu, Filip Travel nudi pristup ekskluzivnim ponudama i povoljnim cenama za sve odabrane destinacije.

Zašto izabrati Filip Travel za vaše individualno putovanje?

Naša saradnja sa vodećim hotelskim sistemima i avio kompanijama, uključujući i pristupačne low cost opcije, obećava da ćete dobiti primamljive ponude. Ponosni smo na našu IATA licencu koja nam omogućava da vam pružimo sigurnost i kvalitet u organizaciji vaših putovanja.

Kontaktirajte nas za personalizovane ponude

Ako težite otkrivanju novih destinacija ili imate specifične zahteve, naš tim za individualne aranžmane je spreman da vam ponudi najjeftinije avio karte i aranžmane koji će zadovoljiti vaše potrebe. Sve vaše upite možete slati na individualno@filiptravel.rs ili pozvati na 011 4 159 160 za više informacija.