E katalog
Katalog Leto 2017
Katalog Leto 2017
Filip Travel No1 za Mediteran. Prelistajte našu aktuelnu ponudu za letovanje avionom.

Individualna putovanja » 2017

Daleke destinacije ✈ Egzoticna putovanja ✈

Za sve vas koji želite da putovanja skrojimo prema vašim afinitetima – tu smo da vaše ideje i potrebe pretočimo u realnost koja će vas odvesti do najudaljenijih meridijana širom sveta. Sektor individualnih putovanja Filip Travel-a može zadovoljiti i najsofisticiranije zahteve svetskih putnika.
U saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima: GTA, Hotelbeds, HotelsPro, GoGlobal, Dertur/Meier’s kao i sa svim svetskim avio kompanijama (ponosni smo nosioc licence IATA)  ✈ uključujući i low cost kompanije ✈ svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije i termine.

Izaberite destinaciju ✈ otputujte na odmor po najpovojlnijim cenama! 

Izaberite neku od egzoticnih destinacija iz nase ponude »» Maldivi »» Bali »» Tajland »» Sri Lanka »» Zanzibar »» Sejšeli »»

Odmor na Kubi? Kuba ✈ ostrvska je zemlja u Karipskom arhipelagu, koju čini glavno ostrvo Isla de la Juventud uz nekoliko manjih arhipelaga. Ako izaberete putovanje na  Kubu kao vašu novu turističku destinaciju, upoznaćete se i sa Havanom...

Gde i zimi traje leto? Dubai ✈ jedan od najvećih emirata u okviru Ujedinjenih Arapskih Emirata. Putovanje u Dubai omogući će vam da vidite prelepe plaže, luksuzne hotele, da doživite impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih.

Poseban benefit za sve naše putnike koji se odluče za neku od destinacija na drugom kontinentu jeste putovanje u pratnji stručnog vodiča i asistencija prilikom apliciranja za vizu.  

U ponudi imamo i individualna putovanja koja mogu zadovoljiti i najsofisticiranije zahteve svetskih putnika...

Ako želite da otputujete na neku drugu destinaciju, za vas smo obezbedili najjeftinije avio karte i hotelski smeštaj.

MALDIVI

MALDIVI

• Odmor na maldivima

Detaljnije

telplava.png
Pozovite nas

✈ ZANZIBAR ✈

✈ ZANZIBAR ✈ Villagio Seconda Stella a Destra 3* ✈ Već od 165€ ✈ AVIONSKE KARTE SA TAKSAMA OD 645€

✈ Tajland - Phuket ✈

✈ Tajland - Phuket ✈ CENA PROMOTIVNE AVIONSKE KARTE SA TAKSAMA 580€ ✈ Važi za putovanja u 2017. godini

✈ Sri Lanka ✈

✈ Sri Lanka ✈ Avio Karta od 375 € Hotel Coral Sands 3* ✈ 7 noćenja sa doručkom već od 400€ Ponuda važi do kraja aprila 2017.

Kuba promo paketi

Kuba promo paketi

Avio karta sa taksama već od 699 €. Paket aranžmani (15 dana Havana i Varadero) smeštaj hotel 4* /5* all inclusive Varadero / hotel 4*/5* Havana ND + avio prevoz i transferi već od 1589 €. Klik za više informacija!

Detaljnije

SEJŠELI

Putujte na Sejšele Tukish Airlines-om! ✈

Bali

Hotel Niche 3*, Kuta ✈ Od 165€ ✈ CENA AVIONSKE KARTE OD 708€

Kuala Lumpur

Ponuda važi za putovanja do kraja aprila 2017. Cena povratne karte je već od 515 € po osobi. Hoteli 4* već od 152 € za 7 ND

Putovanje na »» MaURICIJUS ««

Putovanje na »» MaURICIJUS ««

CENA AVIONSKE KARTE PO OSOBI IZNOSI OD 757€.

B & B Stella Rina 3* Od 222 €

Detaljnije