Kopaonik 2018 • Leto na planini

I ove godine organizujemo letnji odmor na Kopaoniku koji je prilagođen gostima koji žele da se opuste i uživaju na svežem planinskom suncu, ali ujedno da napune baterije, povrate energiju, udahnu  planinsku svežinu i podignu adrenalin. Letovanje na planini Kopaonik preporučujemo zbog izvanrednih klimatskih uslova na visi preko 2000m!

Leto na Kopaoniku karakteriše prirodni rezervat sa retkim oblicima flore i faune, veoma raznovrsni sportsko-rekreativni sadržaji, netaknuta priroda i čist planinski vazduh...

Leto na Kopaoniku pruža vam mogućnost da doživite nezaboravno iskustvo upoznavanja Nacionalnog parka Kopaonik kroz razne aktivnosti. Sastavni delovi turističke ponude Kopaonika tokom leta su: panoramska vožnja žičarom, pešačke ture, planinski biciklizam, paraglajding, jahanje konja, streličarstvo, vožnja CanAm ATV vozilima, kanjoning, alpinizam, rafting, dečji zabavni park, avantura park...
Kada dođete na Kopaonik, najbolje je da već prvog dana nabavite mapu i prateći stazice koje su na njoj ucrtane, krenete u osvajanje svih vrhova. Ukoliko ogladnite, poslužite se borovnicama i divljim malinama kojih ima u izobilju.

Sve staze su obeležene i vode do najviših vrhova Srbije: Pančičev vrh (2017m), Karaman (1936m), Gobelje (1934m), Nebeska stolica (1913m)

Pronadjite pravo osveženje i letujte na planini Kopaonik! Na Kopaoniku je tokom leta prosečna temperatura 23C.

U letnjem periodu cene smeštaja na Kopaoniku su u proseku niže i do 50% u odnosu na zimski period.


telplava.png
Pozovite nas

Minibus prevoz do Kopaonika sa kućne adrese

Minibus prevoz do Kopaonika sa kućne adrese

I ove zimske sezone na raspolaganju vam je minibus prevoz do Kopaonika. Iskoristite mogućnost udobnog prevoza sa kućne adrese (Beograd - gradska zona) do vašeg smeštaja na Kopaoniku. Svake subote i nedelje tokom cele zime!

Detaljnije

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Nebeska stolica 1

Srbija/Kopaonik

Najam

BEST BUY