World Hotels

» Kopaonik 2017 » Zimovanje & Skijanje » Smeštaj | Hoteli | Apartmani

Zimovanje i skijanje na Kopaoniku - najvećem skijaškom centru u Srbiji.

Kopaonik zima 2017!

Na Kopaoniku i u zimskoj sezoni 2017. moći ćete da uživate u širokom spektru sadržaja. Bez obzira da li volite laganu šetnju utabanim snežnim stazicama ili ste ipak više za adrenalinsko zimovanje uz svakodnevno skijanje, Kopaonik će zadovoljiti apetite svakog posetioca. Zimovanje na Kopaoniku je godinama unazad uspomena na zimske raspuste, odmore i vikend putovanja, pa nema razloga da tako ne bude i ove zime.
Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik, pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje i skijaško trčanje.

Smeštaj na Kopaoniku.

U našoj ponudi možete naći raznovrstan smeštaj na Kopaoniku. U ponudi imamo hotelski smeštaj kao i smeštaj u apartmanima. Celokupnu ponudu smeštaja na Kopaoniku pogledajte OVDE.
 

ŠKOLA SKIJANJA NA KOPAONIKU
Iskoristite priliku i rezervišite ŠKOLU SKIJANJA po promotivnim cenama uplatom u agenciji. Cenovnik u PDF formatu ŠKOLA SKIJANJA ZIMA 2017 možete pogledati OVDE.

 

Nadmorska visina: 1100-2017 m
Skijalište : 55km staze za alpsko i 12km staze za nordijsko skijanje

Minibus prevoz do Kopaonika sa kućne adrese

Minibus prevoz do Kopaonika sa kućne adrese

I ove zimske sezone na raspolaganju vam je minibus prevoz do Kopaonika. Iskoristite mogućnost udobnog prevoza sa kućne adrese (Beograd - gradska zona) do vašeg smeštaja na Kopaoniku. Svake subote i nedelje tokom cele zime!

Detaljnije

telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Grand Hotel&Spa

Srbija/Kopaonik

Polupansion

SPA & RELAX

Nebeska stolica 2

Srbija/Kopaonik

Polupansion

BEST BUY

Nebeska stolica 1

Srbija/Kopaonik

Najam

BEST BUY
Kopaonik-Jat Apartmani
14% Popust

Jat Apartmani

Srbija/Kopaonik

Najam

BEST BUY