World Hotels

» Kopaonik » Zimovanje & Skijanje » Zimski odmor

Zimovanje i skijanje na Kopaoniku - najvećem skijaškom centru u Srbiji.

Kopaonik

Na Kopaoniku i u zimskoj sezoni moći ćete da uživate u širokom spektru sadržaja. Bez obzira da li volite laganu šetnju utabanim snežnim stazicama ili ste ipak više za adrenalinsko zimovanje uz svakodnevno skijanje, Kopaonik će zadovoljiti apetite svakog posetioca. Zimovanje na Kopaoniku je godinama unazad uspomena na zimske raspuste, odmore i vikend putovanja, pa nema razloga da tako ne bude i ove zime.
Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik, pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje i skijaško trčanje.

Smeštaj na Kopaoniku.

U našoj ponudi možete naći raznovrstan smeštaj na Kopaoniku. U ponudi imamo hotelski smeštaj kao i smeštaj u apartmanima. .
 

ŠKOLA SKIJANJA NA KOPAONIKU
Iskoristite priliku i rezervišite ŠKOLU SKIJANJA po promotivnim cenama uplatom u agenciji. Cenovnik u PDF formatu ŠKOLA SKIJANJA možete pogledati OVDE.

 

Nadmorska visina: 1100-2017 m
Skijalište : 55km staze za alpsko i 12km staze za nordijsko skijanje

telplava.png
Pozovite nas

Minibus prevoz do Kopaonika sa kućne adrese

Minibus prevoz do Kopaonika sa kućne adrese

I ove zimske sezone na raspolaganju vam je minibus prevoz do Kopaonika. Iskoristite mogućnost udobnog prevoza sa kućne adrese (Beograd - gradska zona) do vašeg smeštaja na Kopaoniku. Svake subote i nedelje tokom cele zime!

Detaljnije

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Grand Hotel&Spa

Srbija/Kopaonik

Polupansion

SPA & RELAX

Angella

Srbija/Kopaonik

Polupansion

FAMILY

Konaci

Srbija/Kopaonik

Najam

FAMILY

Vila Kopaonik

Srbija/Kopaonik

Najam