kopaonik-vreme-uzivo

Kopaonik zima 2018 • Skijanje • Smeštaj • Prevoz

Kopaonik je najveći ski centar Srbiji, bogat je sa odlično pripremljenim stazama koja skijašima pruža neizmerno uživanje! Ski centar Kopaonik poseduje ski staze za sve kategorije skijaša - od početnika do profesionalaca.

Skijanje na Kopaoniku

Ski centar Kopaonik prostire se na oko 62km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljena je staza “Malo Jezero”.

Za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Ski centar Kopaonik poseduje i sistem za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% skijališta.

Ovim sistemom pokrivene su staze: Karaman A i B, Pančićev vrh, Duboka 1 i 2, Sunčana dolina, Malo jezero, Krst, Krčmar, Kneževske bare, Mali Karaman, Marine vode, Karaman i pripadajući ski putevi, kao i skijalište na Gobelji.

Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje sezona skijanja na Kopaoniku traje duže, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji mogu biti sigurni da će tokom zimske sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Ski staze na Kopaoniku su veoma dobro povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 34.000 skijaša na sat.

Žičara četvorosed „Pančićev vrh“ tokom čitave zimske sezone ali i u toku leta, osim skijaša i snoubordera, prevozi i posetioce centra koji se ne bave zimskim sportovima, već panoramski razgledaju centar i bave se brojnim drugim aktivnostima koje ski centar Kopaonik omogućava.

Smeštaj na Kopaoniku

U našoj ponudi za smeštaj na Kopaoniku tokom zimske sezone, imamo apartmane i hotele. Hotelski smeštaj koji preporučujemo: Hotel Nebeska stolica 1 kao i nezaobilazni Hotel Nebeska stolica 2

Za naše putnike biramo najkvalitetniji smeštaj na planini Kopaonik, preporučujemo i Hotel Jat Apartmani


telplava.png
Pozovite nas

Minibus prevoz do Kopaonika sa kućne adrese

Minibus prevoz do Kopaonika sa kućne adrese

I ove zimske sezone na raspolaganju vam je minibus prevoz do Kopaonika. Iskoristite mogućnost udobnog prevoza sa kućne adrese (Beograd - gradska zona) do vašeg smeštaja na Kopaoniku. Svake subote i nedelje tokom cele zime!

Detaljnije

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Grand Hotel&Spa

Srbija/Kopaonik

Polupansion

SPA & RELAX
Kopaonik-Nebeska stolica 2
15% Popust

Nebeska stolica 2

Srbija/Kopaonik

Polupansion

BEST BUY

Nebeska stolica 1

Srbija/Kopaonik

Najam

BEST BUY
Kopaonik-Jat Apartmani
14% Popust

Jat Apartmani

Srbija/Kopaonik

Najam

BEST BUY