Letovanje u Grčkoj 2024

Grčka je zemlja koja se nalazi na jugoistoku Evrope i koja je poznata po svojim neverovatnim letovalištima. Njene prelepe plaže, uključujući one na preko 1400 ostrva, koje se protežu duž Egejskog, Jonskog i Mediteranskog mora, čine Grčku destinacijom broj jedan za sve koji žele da provedu nezaboravno leto.

Osim ostrva, Grčka takođe obiluje prelepim zalivima i poluostrvima, što je samo još jedan razlog zašto ljudi žele da posete ovu zemlju tokom letnjeg odmora.

Klima u Grčkoj, koja je tipično mediteranska, sa toplim i suvim letima, dodatno čini ovu zemlju atraktivnom za letnje aranžmane iz naše ponude.

Turisti će se zaljubiti u Grčku zbog njene prelepe prirode i bogate istorije, a oni koji žele da se opuštaju i uživaju u neverovatnim plažama, moći će da pronađu idealno mesto za sebe na jednom od mnogobrojnih ostrva koje imamo u našoj ponudi.

Grčka je zemlja koja ima sve što je potrebno za nezaboravno letovanje i nećete pogrešiti ako odlučite da provedete svoj sledeći letnji odmor u ovoj prelepoj zemlji.


Grčka ostrva • Avio aranžmani

Započnite svoju avanturu na sunčanim obalama Grčke, gde vas čekaju ostrva prepuna istorije, kulture i nezaboravne prirodne lepote. Bilo da sanjate o zlatnim peskovima Rodosa, skrivenim uvalama Kefalonije, živopisnim pejzažima Skijatosa, legendarnom gostoprimstvu Krfa, ili mitovima i misterijama Krita, naša ponuda avio aranžmana otvara vrata rajskim destinacijama po meri svakog putnika.

Od opuštenog odmora na plaži, preko istraživanja starogrčkih ruševina, do uživanja u mediteranskim specijalitetima, grčka ostrva nude savršen spoj avanture i relaksacije.

Izaberite svoje idealno ostrvo i dozvolite da vas odvedemo tamo gde plavetnilo neba dodiruje kristalno čisto more. 


Grčka ostrva • Redovne linije

Uživajte u letovanju na najlepšim grčkim ostrvima uz naše aranžmane koji će ispuniti sve vaše želje. U ponudi imamo neke od najpoznatijih ostrva, koja će vam pružiti priliku da uživate u prelepim plažama, kristalno čistom moru i neverovatnoj grčkoj kulturi.

Za one koji žele nešto potpuno drugačije, nudimo vam naše programe po vašoj meri za Mikonos, SantoriniParosHiosLimnos Naksos. Uživajte u nezaboravnim pejzažima, zalascima sunca i čarobnom ambijentu ovih ostrva koja su poznata po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i živopisnom noćnom životu.

Budite bezbrižni tokom vašeg odmora, jer smo mi tu da se pobrinemo za sve vaše potrebe, od smeštaja do transfera i izleta. Rezervišite svoj odmor sa nama i iskusite nezaboravno letovanje u Grčkoj, jednoj od najlepših zemalja na svetu.

Vaša avantura na grčkim ostrvima može da počne sada!


Grčka individualni polasci • Apartmanski smeštaj

U našoj ponudi možete pronaći veoma povoljan apartmanski smeštaj. Za vas, izdvajamo apartmanske smeštajne kapacitete blizu plaža i prodavnica, sa udobnim i kvalitetnim nameštajem. Biramo za Vas najkvalitetniji apartmanski smeštaj i što je još bitnije sa POVOLJNIJIM CENAMA!


Grčka individualni polasci • Sopstveni prevoz

Iskoristite slobodu sopstvenog prevoza i uživajte u nezaboravnom letovanju u Grčkoj! Prepustite nama brigu o rezervaciji vašeg idealnog hotela ili apartmana, dok se vi fokusirate na putovanje do vašeg odredišta.

Sloboda izbora i fleksibilnost su u vašim rukama - doživite Grčku onako kako želite, sa sopstvenim prevozom kao vašim ključem ka avanturi.