Gradovi Evrope
15.05. Krstarenje Nilom 15. maj 2021. 8d/7n
949
22.05. Krstarenje Nilom 22.05.2021. 8d/7n
949

*Cene su izražene u € po osobi i bazirane na 2 osobe koje dele dvokrevetnu sobu. Sve cene su podložne promenama.

Pogledajte sva putovanja
Obaveštenje o ulasku u Egipat

Obaveštenje o ulasku u Egipat

Dragi putnici, za boravak u Egiptu od 1.5.2021. ponovo je neophodna egipatska viza. Usluga viziranja na aerodromu Hurgada naplaćuje se na licu mesta: 25 dolara po pasošu po sletanju u Hurgadu• Na snazi su zvanično novi i fleksibilniji uslovi ulaska u AR Egipat. Svim putnicima za dolazak u AR Egipat neophodan je negativan PCR test na COVID-19, ne stariji od 72 sata...

Detaljnije

Krstarenje Nilom

Krstarenje Nilom

Nezaboravna avantura sa Filip Travelom! • Pođite sa nama na krstanje rekom NIL!

Detaljnije

Hurgada leto 2021 • Last minute • Direktan čarter

Hurgada je naseljena početkom 20. veka, od malog ribarskog mesta, prerasla je u turističku destinaciju tek zadnjih desetak godina. Danas je to grad/područje sa 40.000 stanovnika i proteže se na 40 km uz more.

DAHAR - najstariji deo Hurgade, administrativni centar u kome se nalazi glavna pošta, autobuska stanica za medugradski saobracaj, bazar i pijaca, policijska stanica i gradska uprava. U Daharu živi vecina lokalnog stanovništva. Od Sakale je udaljen 6 km, od novog turistickog centra Memša 12 km i aerodroma 15 km.

SAKALA - spoj starog tradicionalnog Egipta (brojne radnje, tradicionalne suvenirnice, restorani nacionalne kuhinje) i savremenih turistickih tokova (hoteli razlicitih kategorija, nova marina, šetalište, restorani, klubovi i barovi uz obalu mora). Sakala se nalazi 6 km južno od El Dahara, 6 km severno od turistickog centra Memša i 7 km od aerodroma.

MEMŠA - novi turisticki centar Hurgade, turisticka oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugackim poplocanim i uredenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Na svega 2 km paralelno sa šetalištem se nalazi medunarodni aerodrom Hurgada.

SAFAGA ROAD - nalazi se izmedu Memše i zaliva Sahl Hasheesh. U centralnom delu ove zone nalazi se dugacko novo šetalište (oko 2,5 km) sa luksuznim hotelskim kompleskima, prodavnicama, marketima i velikim tržnim centrom Senzo Mall.

SAHL HAŠIŠ (SAHL HASHEESH) - turisticka zona, pravi biser Crvenog mora, dobila je naziv po istoimenom zalivu,. Ekskluzivni deo južne Hurgade koga cine raskošni hotelski kompleksi izgradeni uz samu morsku obalu a povezani šetalištem dužine 8 km uz samo more. Od novog centra Memša je udaljen 18 km, a od starog centra Sakala 26 km.

SOMA BAY -  turisticka zona na krajnjem jugu letovališta Hurgada, u istoimenom zalivu, nadomak grada Safaga, udaljen od Memše oko 45 km. Soma Bay je poznat po luksuznim hotelskim kompleksima i dugackoj pešcanoj plaži (oko 5 km pešcane duž zaliva). Koralne grebeni u moru idealni su za goste koji vole ronjenje i kao takav predstavlja zašticenu zonu regije Crvenog mora. Idealan je za miran odmor u luksuznim hotelima gradenim u pustinji uz obalu Crvenog mora.

Pogledajte celokupnu ponudu za letovanje avionom. 


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Hurgada-Sea Gull Hurgada Beach Resort
11% Popust

Sea Gull Hurgada Beach Resort

Egipat/Hurgada

All inclusive

FAMILY
Soma Bay-Caribbean World Resorts Soma Bay
9% Popust

Caribbean World Resorts Soma Bay

Egipat/Hurgada/Soma Bay

All inclusive

BEST BUY

Baron Palace Resort

Egipat/Hurgada/Sahl Hasheesh

Premium All inclusive

FAMILY
Hurgada-Hilton Hurghada Plaza
35% Popust

Hilton Hurghada Plaza

Egipat/Hurgada

All inclusive

FAMILY