Pilion • Milina • leto Grčka 2018

Pilion je zapravo planina i veliko poluostrvo. Smatra se najlepšom planinom u Grčkoj i s pravom je nazivaju izletištem Bogova. Pilion je smešten u samom centru Grčke, između Soluna i Atine. Letovanje na Pilion-u je karakteristično jer ga sa istoka zapljuskuju talasi Egejskog mora, a sa zapada zaliv Pagasitikos. Volos je kulturni i administrativni centar regije Pilion.

Pilion Grčka letovanje 2018. 

More na severoistočnoj strani često može biti burno, a na zapadnoj je dosta smirenije, pa samim tim i toplije. Letovanje na Pilion-u karakterišu i lepe plaže, postoje one sa finim, mekanim peskom, ali i kamenite. Pored prelepih plaža i kristalno čistog mora, možete da uživate u tradiciji Grčke, koja se dobrim delom zasniva na nacionalnoj kuhinji. Pilion predstavlja odličan izbor za vaše letovanje a nedaleko od plaže, možete odmarati u povoljnom apartmanskom smeštaju.

Milina - Grčka 2018.

Milina je priobalno mesto, udaljeno 48 km od Volosa. Duž gradske plaže nalaze se brojni kafići, barovi, restorani i taverne . Letovanje u mestu Milina preporučujemo jer je vrlo živo tokom letnjih meseci, ovde odvijaju brojni festivali uz tradicionalnu grčku muziku i ples.

Plaže u oblasti Miline su uglavnom peščane. Plavo, tirkizno more, čista voda, prelepe uvale i zeleni maslinjaci, svake godine privlače sve veći broj turista. Samo mesto gleda na dva mala ostrva: Alatas i Parsoudas u zalivu Pagasitikos.


Postoji mogućnost iznajmljivanja čamaca, kojima mozete obići ova ostrva. Iz Miline se organizuju izleti za Trikeri, tradicionalno grčko selo na krajnjem jugu Piliona. 

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.

telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Milina-Vila Delfini
10% Popust

Vila Delfini

Grčka/Pilion/Milina

Najam

Milina-Vila Panorama
10% Popust

Vila Panorama

Grčka/Pilion/Milina

Najam

Milina-Vila Remvi
10% Popust

Vila Remvi

Grčka/Pilion/Milina

Najam

Milina-Vila Milina Holidays
10% Popust

Vila Milina Holidays

Grčka/Pilion/Milina

Najam