Borovec 2024 • Skijanje u Bugarskoj

Borovec je smešten na severnim padinama Rilskih planina, u podnožju najvišeg vrha na Balkanskom poluostrvu Musala (2925 mnv), u starim borovim šumama. Zbog četinarskih šuma, vazduh je bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da centar bude idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Snežni pokrivač je najpostojaniji u predelu ski staza Markudžik (2040-2560 m). 

Borovec zimovanje

Ski centar Borovec spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Prema ski centru Borovec je usmeren veći broj skijaša koji se upute na skijanje u Bugarsku.

Prevoz Beograd - Borovec

Kod nas možete rezervisati autobuski prevoz! Polasci iz Novog Sada, Beograda i Niša.Za detaljnije informacije i informacije o datumima pozovite naš korisnički centar na broj 011 4 159 159.

Za skijanje i zimovanje u ski centru Borovec, obezbedili smo širok asortiman smeštaja u hotelima i apartmanima. Iskoristite povoljne cene i uživajte u najudobnijem smeštaju u ski centru Borovec, izaberite smeštaj iz naše široke ponude. 


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Borovec-Borovets Hills
4% Popust

Borovets Hills

Bugarska/Borovec

Polupansion

SPA & RELAX

Flora

Bugarska/Borovec

Polupansion

FAMILY

Iglika Palace

Bugarska/Borovec

Polupansion

SPA & RELAX

Lion Borovets

Bugarska/Borovec

Polupansion+

BEST BUY