Last minute - leto avionom

Kosta Dorada - Letovanje Španija 2017

Kosta Dorada (katalonski Costa Daurada) ili Zlatna obala je oblast u španskoj pokrajini Kataloniji, koja se prostire južno od Barselone, u dužini od 216 km, sve do ušća reke Ebro u Sredozemno more. Naziv je dobila po dugim peščanim plažama, koje pokrivaju oko 800 ha (hektara) obale i zajedno sa Kosta Bravom (severno od Barselone) predstavlja turističku regiju koja je po količini smeštajnih kapaciteta na drugom mestu u Španiji, odmah posle Balearskih ostrva.

NEDELJA ŠPANIJE 

Provedite i ovo leto u Španiji i to po specijalnim popustima za letovanja u avgustu i septembru!
Dodatno snižene cene za letovanje u Španiji važe ukoliko napravite rezervacije od 17.07. do 22.07. i to za letovanje u avgustu i septembru.
Akcija važi za letovanje na Majorci, Kosta Doradi i za letovanje na Kosta Bravi.

Za dodatne informacije pozovite nas na 011/2440-664 ili 011/2424-980 ili 011/3118-12. Takođe upite možete slati i elektornskim putem na rezervacije@filiptravel.rs

Katalonske planine, koje se pružaju paralelno sa obalom, štite primorje od provale hladnih vazdušnih masa, te se tako ova oblast odlikuje prijatnom mediteranskom klimom, pogodnom za boravak tokom cele godine. Pitomi pejzaži ispunjeni šumama, maslinjacima, vinogradima, pitoresknim gradovima sa značajnim kulturno-istorijskim vrednostima i kristalno čisto more, razlog su što ovu regiju godišnje poseti preko 3 miliona turista.

Kosta Dorada - LAST MINUTE

Letovanje na Kosta Bravi po najpovoljnijim cenama! Pogledajte našu LAST MINUTE ponudu za leto na Kosta Doradi!


telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Villa Romana

Španija/Kosta Dorada/Salou

Polupansion

FAMILY

Belvedere

Španija/Kosta Dorada/Salou

Polupansion

BEST BUY

Villa Dorada

Španija/Kosta Dorada/Salou

Polupansion

FAMILY

Playa de Oro

Španija/Kosta Dorada/Salou

Polupansion

FAMILY