SEJŠELI SEPTEMBAR/OKTOBAR

SEJŠELI SEPTEMBAR/OKTOBAR

AVIO KARTA + HOTEL sa doručkom 7 noćenja! CENA OD 882€

Detaljnije

SEJŠELI i DUBAI OKTOBAR

SEJŠELI i DUBAI OKTOBAR

SEJŠELI i DUBAI OKTOBAR 2019 CENA OD 1.050 EUR po osobi AVIO KARTA + 5 + 2 noćenja sa doručkom HOTELI 3*

Detaljnije

Sejšeli • Seychelles • Ostrva u indijskom okeanu •

Sejšeli se u nalazi u Indijskom okeanu, istočno od afričke obale. Sejšelski arhipelag ima više od 100 ostrva koja su koralna ili granitna. Čuvene su peščane plaže sa belim peskom, prozirnim morem i crnim stenama. Ljubitelji prirode će moći da uživaju u prizorima retkih vrsta ptica kao i čuvenim džinovskim kornjačama koje su svojevrsna atrakcija.

Podjednako atraktivno je ronjenje koralnim grebenima, koji su zaštićena kao nacionalno blago. Aerodrom se nalazi na ostvru Mahe koje je ujedno i najveće sedište prestonice - grada Viktorija. Pored Mahea, za boravak preporučujemo ostrvo Praslin, a za obilazak ostrvo La Digue do kojih se stiže lokalnim Cat Cocos brodom za sat vremena od Mahea.

Lokalna valuta je sejšelska rupija a zvanični jezici Francuski, Engleski i Kreolski. Prosečna godišnja temperatura od 28 stepeni, čini ovu destinaciju idealnom za posetu tokom cele godine. Nešto jači vetrovi i niže temperature od maja do septembra idealni su za surfing na plaži Takamaka I Baie Lazare, dok je more na severu I istoku mirnije.

Ako želite da otputujete na neku drugu destinaciju, za vas smo obezbedili najjeftinije avio karte i hotelski smeštaj.

Pogledajte i ostale ponude za daleka individualna putovanja.


telplava.png
Pozovite nas