Terme Zreče oaza zdravlja i Wellnessa

Na severu Slovenije, u neposrednoj blizini Maribora, Terme Zreče i planina Rogla predstavljaju savršenu destinaciju za ljubitelje prirode i wellnessa. Uz najsavremeniji Wellness & Spa hotel Atrij, ovi termalni kompleksi nude vrhunske usluge za opuštanje i revitalizaciju.

Hotel Atrij se izdvaja svojim modernim pristupom wellnessu, kombinujući termalnu vodu sa savremenim tretmanima opuštanja i lepote. Posetioci mogu uživati u širokom spektru wellness programa koji obećavaju potpunu regeneraciju tijela i duha.

Planinski Wellness na Rogli

Samo 17 km od Termi Zreče, planina Rogla nudi jedinstveni planinski wellness centar 'Idila'. Četiri tematske celine centra pružaju hedonistička uživanja koja su savršeno uklopljena sa prirodnim okruženjem ove prelepe planine.

Terapijska moć prirode i termalne vode

Bogatstvo termalne vode u Termama Zreče je poznato po svojim terapijskim svojstvima. Voda je izuzetno bogata mineralima, što je čini idealnom za tretmane reumatizma, kožnih oboljenja i poboljšanje prokrvljenosti.

Terme Zreče i planina Rogla nude obilje aktivnosti kroz sve godišnje dobe, od skijanja i snowboardinga zimi, do planinarenja, biciklizma i jahanja u toplijim mesecima. Svaki posetilac može pronaći savršen način za uživanje u prirodi i aktivnom odmoru.

Sa savremenim smeštajnim kapacitetima, Terme Zreče nude odmor u harmoniji sa prirodom i luksuznim udobnostima koji osiguravaju nezaboravno iskustvo i potpuni wellness odmor.