Bled • Zima 2018 • Wellness & Spa

Slovenija ima samo jedno ostrvo, ali je ono možda privlačnije od mnogih ostrvskih grupa sveta.

Ostrvo Bled, u zagrljaju živopisnih planina, ponosno stoji u sredini alpskog jezera. Onima koji širom sveta tragaju za nečim izuzetnim, drugačijim, za lepotom i inspiracijom, mirom ili sportskim izazovima, stoje na raspolaganju brojne mogućnosti: romantična šetališta, vožnja kočijama oko jezera, vožnja tradicionalnim čamcem «pletna→ do idilične crkve na Bledskom ostrvu, poseta grandioznom zamku smeštenom na veličanstvenoj litici koja se uzdiže nad jezerom...

Zimi se Bled pretvara u pravu zimsku bajku. Njegov položaj između tri ski centra (Vogla, Kobla i Krvaveca), ljubiteljima skijanja i snouborda omogućava prijatno skijanje na samo pola sata vožnje od Bleda. U blizini Bleda nalazi se i Pokljuka koja je pravi raj za trčanje na skijama. Nenarušena priroda u okolini pruža mogućnosti i za druge aktivnosti i snežne radosti poput hodanja na krpljama, sankanja i klizanja po ledu.

Slovenski Alpi - SKI PASS 

Ski Pass ukljucuje 4 okolnih skijaišta u Sloveniji: Krvavec, Vogla, Kranjska Gora, Cerkno i u Austriji skijalište 3Laendereck (udaljen od Bleda oko 60km).
Ski Pass podrazumeva i besplatan ski bus od Bleda do skijalista Vogel i Krvavec, neogrančenu upotrebu Wellness centra Živa (nalazi se u hotelu Golf 4*).
Ski Pass paket važi za hotele Golf 4*; Park 4*; Savica 3*.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Golf

Slovenija/Bled

Polupansion

SPA & RELAX

Park

Slovenija/Bled

Polupansion

Astoria

Slovenija/Bled

Polupansion

Savica

Slovenija/Bled

Polupansion

FAMILY