Ostrvo Bled • Wellness i Spa u srcu Alpa

Slovenija ima samo jedno ostrvo, ali je ono možda privlačnije od mnogih ostrvskih grupa sveta. Ostrvo Bled, u zagrljaju živopisnih planina, ponosno stoji u sredini alpskog jezera, nudeći posetiocima spoj prirodne lepote, kulturne baštine i aktivnog odmora.

Šarmantno ostrvo sa bogatom ponudom aktivnosti

Za one koji tragaju za inspiracijom, mirom ili sportskim izazovima, Bled nudi brojne mogućnosti: od romantičnih šetališta, vožnje kočijama oko jezera, do vožnje tradicionalnim čamcem "pletna" do idilične crkve na Bledskom ostrvu. Takođe, ne propustite posetu grandioznom zamku smeštenom na litici iznad jezera, koji pruža spektakularan pogled na okolinu.

Prirodne lepote i aktivnosti na otvorenom

Bled je idealno mesto za ljubitelje prirode i aktivnog odmora. Uživajte u jahanju kroz šumske staze, penjanju na okolne planine, biciklizmu, golfu, letenju balonom ili paraglajdingu. Prirodne lepote i sveže alpske reke će vas sigurno impresionirati.

Opustanje i rekreacija

Nakon dana provedenog u aktivnostima, osvežite se u kristalno čistim vodama jezera Bled ili uživajte u relaksaciji u lokalnim wellness i spa centrima sa termalnom vodom. Bledska regija nudi savršene uslove za odmor i opuštanje u svim godišnjim dobima.