Pamporovo 2021 • Skijanje Bugarska •

Pamporovo je popularno skijalište u Oblasti Smoljan u južnoj Bugarskoj, jedno od najpoznatijih u jugoistočnoj Europi. Pamporovo turisti pre svega posećuju tokom zime zbog skijanja i snowboardinga. Kompleks Pamporovo obuhvata niz hotela i barova. Pamporovo je takođe i jedno od najjužnijih skijališta u Europi.

Pamporovo - skijanje

Skijalište se nalazi u južnim Rodopima na nadmorskoj visini od 1620 metara. Najviši vrh u tom području je Snežanka na 1928 m, nalazi se nekoliko stotina metara iznad Pamporova.

Skijaški centar ima 55 km skijaških staza i 38 km staza za skijaško trčanje koje opslužuje 18 žičara s ukupnim kapacitetom od 13.000 osoba na sat. Mnoge staze su pokrivene topovima za sneg.

Zime u Pamporovu imaju tendenciju da budu blage, ali ima oko 150 dana snega svake godine. Ova kombinacija omogućava duge skijaške sezone. Pamporovo je poznato po velikom broju sunčanih dana tokom zime, a prosečna temperatura je -3 °C.

Autobuski prevoz

1. dan - BEOGRAD – PAMPOROVO: (autobusom)
Polazak uvek dan ranije u večernjim časovima oko 21:00 sata, sastanak putnika oko 45 minuta pre polaska autobusa. Dolazak u hotel ili aparthotel u prepodnevnim satima. Ulazak u sobe/studije/apartmane od 14:00 sati po lokalnom vremenu.

2. dan do poslednji dan
Boravak u hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga.

Poslednji dan - PAMPOROVO - BEOGRAD
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB ili HB. Napuštanje apartmana / studija / hotela do 10:00 h. Polazak (autobusom) za Beograd  od 15:00 h, po lokalnom vremenu. Dolazak u kasnim večernjim satima. 


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Pamporovo-MPM Merryan
28% Popust

MPM Merryan

Bugarska/Pamporovo

Polupansion

Pamporovo-Orlovetz
9% Popust

Orlovetz

Bugarska/Pamporovo

Noćenje sa doručkom

SPA & RELAX

Orpheus

Bugarska/Pamporovo

Polupansion

BEST BUY
Pamporovo-Pamporovo
9% Popust

Pamporovo

Bugarska/Pamporovo

Noćenje sa doručkom