Krit - Leto 2016

Krit je peto ostrvo po veličini u Mediteranu, najjužnije, najveće, i po mnogo cemu najvažnije grčko ostrvo. Pored bogatih tragova prošlosti, posebnost ovog ostrva čini dužina obale od 1046 km sa mnogo uvala i rtova, kao i dugih pešcanih plaža od kojih 61 ispunjava standarde Evropske plave zastave za čistoću vode.
Ostrvo jedistveno po raznolikosti prirodnih lepota i bogatstvu tragova prošlosti, i to ga cini pravim predstavnikom lepote Mediterana. Nalazi se na raskrsnici triju kontinenata: Evrope, Azije i Afrike, i zbog svog geografskog položaja važi za jedno od najtoplijih ostrva Evrope. Ostrvo na severu zapljuskuje Kritsko more, a na jugu Libijsko. Krit je osoben svet, država za sebe u okviru grčke države.
Krit je kolevka visoko razvijene minojske civilizacije, prve civilizacije evropskog kontinenta, koja je nastala pre više od 4000 godina. 
Atraktivnosti ostrva doprinose turistička naselja sa savremenim hotelima. Spoj tradicije i savremenog načina življenja, kao i nesvakidašnja dobrodošlica i tradicionalna gostoljubivost meštana učiniće da Krit postane mesto kome cete se iznova vraćati.
Nadamo se da ce vam ovo leto 2016. godine na Kritu, biti upravo onakvo letovanje i odmor kakav ste sanjali.

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Porto Kalamaki Aparthotel

Grčka/Krit/Kalamaki

Najam

ECONOMY
Hersonisos-Creta Maris Beach Resort
%12 Popust

Creta Maris Beach Resort

Grčka/Krit/Hersonisos

All inclusive

BEACH
Retimno-Bio Suites
%11 Popust

Bio Suites

Grčka/Krit/Retimno

Polupansion

FAMILY
Retimno-Minos
%11 Popust

Minos

Grčka/Krit/Retimno

Noćenje sa doručkom

CITY