Uslovi ulaska u Grčku

Uslovi ulaska u Grčku

Prema aktuelnim uslovima državljani Republike Srbije u Grčku ulaze: uz potvrdu o vakcinaciji, ili negativan PCR test, ili potvrdu i uverenje o oporavku od virusa SARS-cov-2 i popunjen elektronski obrazac.

Detaljnije

Krit 2021 • Grčka letovanje • Avionski prevoz

Najveće grčko ostrvo - omljena destinacija avanturista i radoznalih hedonista. Pitate se zašto? Krit je ostrvo izobilja, prebogate istorije, impresivnih pejzaža, autentične kritske kulture i kuhinje…

Letovanje na Kritu

Ostrvo Krit, poznato je i kao najsunčanije grčko ostrvo gde je lepo vreme bez kiše zagarantovano. Sa obalom dugom preko 1000 km Krit je jedino grčko ostrvo na kojem ćete se kupati u dva mora. Jednog dana u tirkiznom Kritskom moru (sever obale) a samo tridesetak kilometara južnije drugog dana, u modro plavom Libijskom moru.

Krit avionom

Iskoristite last minute popuste i otputujte na letovanje na Krit po povoljnim cenama! Direktan čarter let, 10 noćenja. Pogledajte last minute ponudu za letovanje na Kritu.

Dopašće vam se prirodni kontrasti i neverovatno lepe plaže: Elafonisi, Balos, Falasarna… Od minojske palate Knosos, kolevke Evropske civilizacije, preko šarmantnih starih gradova Retimna i Hanje, uživaćete na svakom koraku svim čulima.

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Retimno-Archipelagos
3% Popust

Archipelagos

Grčka/Krit/Retimno

Noćenje sa doručkom

BEST BUY

Inea

Grčka/Krit/Agia Apostoli

Najam

BEST BUY
Retimno-Olympic Palladium
5% Popust

Olympic Palladium

Grčka/Krit/Retimno

Noćenje sa doručkom

Retimno-Liberty
5% Popust

Liberty

Grčka/Krit/Retimno

Noćenje sa doručkom