Milano 29.12. Doček nove godine

FIRST MINUTE • Doček nove godine u Milanu! Dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice u Milanu.

Milano 29.12. • 3 noćenja

Doček nove 2018. godine u Milanu! • 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice u Milanu

Milano 14.02.2018.

Dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice u Milanu

Milano 05.04.2018. • 2 NOĆENJA

Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni autobus ili dabldeker sa audio i video opremom). Dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice u Milanu

Milano 05.04.2018. • 3 NOĆENJA

Tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice u Milanu

Milano 27.04.2018. • 2 noćenja

Razgledanje gradova prema programu. Usluge vodiča. Dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice u Milanu.

Milano 27.4.2018. • 3 noćenja

Tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice u Milanu

Milano • Nova 2018. godina •

Putovanje u Milano 2017! 

Vodimo Vas u najbogatiji grad Italije...

Мilano је glavni grad regije Lombardija, drugi po veličini grad u Italiji. Putovanjem u Milano, saznaćete zašto je cenjen kao svetsko središte mode i dizajna, s velikim globalnim uticajem u trgovini, industriji, muzici, sportu, književnosti... Milano je jednostavno savršen, prelep i glamurozan grad, bogat istorijskim i kulturnim znamenitostima, koji diše kosmopolitski i u kojem se osećate kao građanin sveta. Putovanjem u Milano preporučujemo da posetite i muzej velikog Leonarda ili privatni muzej Poldi Pezzolli kao i Parco Sempione, milansku Skalu, zamak Sforca kao i prelepu crkvu Santa Maria delle Grazie gde se nalazi Leonardova čuvena "Tajna večera".


Milano poseduje bogato kulturno nasleđe i jedinstveno kulinarstvo s brojnim čuvenim jelima, kao božićni kolač panettone, i risotto alla Milanese. Ulice Milana nisu minijaturne što je uobičajno za italijanske gradove, snalaženje je lako, sve što želite da vidite je u samom centru, a u blizini je i veličanstvena katedrala Duomo. Na ovom putovanju posetićemo i fantastični gradić Lugano, jezero Komo koje je poznato po luksuznim vilama na obali koje su u posedu svetskih zvezda i biznismena…  

Doček nove 2018. godine u Milanu

Iskoristite FIRST MINUTE popuste za novogodišnji doček, dočekajte novu 2018. godinu u Milanu!

Pogledajte našu celokupnu ponudu za putovanje u Evropske gradove  


telplava.png
Pozovite nas