Santorini 2020 • Avionom • Letovanje Grčka

Ostrvo Santorini je "supermodel" grčkih ostrva, čije je lice prepoznatljivo širom sveta. Santorini očarava svojim raznobojnim stenama koje se uzdižu iz mora, prepoznatljiv je po kućama bele boje, zapanjujućim panoramama, romantičnim zalascima sunca, vulkansko pešanim plažama...
Onda ni ne čudi što Santorini godišnje poseti preko 1,5 miliona turista.

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj


telplava.png
Pozovite nas

filip travel i aegean airFilip Travel i Aegean Airlines: sve letove za ostrvo Santorini realizujemo redovnim linijama grčke avio kompanije Aegean Airlines.

Santorini - letovanje 2020

Santorini je deo ostrvske grupe Kikaldi, nalazi se u Egejskom moru, negde na polovini puta između Atine i Krita. Pre nekoliko hiljada godina, ostrvo je pogodila velika vulkanska erupcija koja je prouzrokovala da centar ostrva potone, ostavljajući iza sebe krater sa visokim liticama, koji je danas zaštitni znak Santorinija!

Odmarališta istočne obale, kao što su Kamari i Perisa, imaju tradicionalnije ponude za odmor, posetioci ovde mogu uživati u sunčanim plažama, vodenim sportovima, barovima, šetalištima... Plaže istočne obale su obložene crnim peskom, a na južnoj obali, nalazi se niz plaža prepoznatljivih po raznobojnim peščanim plažama,a dramatična Crvena plaža je omiljena kod posetilaca. Unutrašnjost ostrva dominira vinogradima i tradicionalnim selima koja vam omogućavaju da uživate u mirnijoj atmosferi - van turističke gužve.

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele