Santorini 2018 • Avio aranžman • letovanje Grčka

Ostrvo Santorini je "supermodel" grčkih ostrva, čije je lice prepoznatljivo širom sveta. Santorini očarava svojim raznobojnim stenama koje se uzdižu iz mora, prepoznatljiv je po kućama bele boje, zapanjujućim panoramama, romantičnim zalascima sunca, vulkansko pešanim plažama...
Onda ni ne čudi što Santorini godišnje poseti preko 1,5 miliona turista.


telplava.png
Pozovite nas

filip travel i aegean airFilip Travel i Aegean Airlines: sve letove za ostrvo Santorini realizujemo redovnim linijama grčke avio kompanije Aegean Airlines.

Santorini - letovanje 2018

Santorini je deo ostrvske grupe Kikaldi, nalazi se u Egejskom moru, negde na polovini puta između Atine i Krita. Pre nekoliko hiljada godina, ostrvo je pogodila velika vulkanska erupcija koja je prouzrokovala da centar ostrva potone, ostavljajući iza sebe krater sa visokim liticama, koji je danas zaštitni znak Santorinija!

Odmarališta istočne obale, kao što su Kamari i Perisa, imaju tradicionalnije ponude za odmor, posetioci ovde mogu uživati u sunčanim plažama, vodenim sportovima, barovima, šetalištima... Plaže istočne obale su obložene crnim peskom, a na južnoj obali, nalazi se niz plaža prepoznatljivih po raznobojnim peščanim plažama,a dramatična Crvena plaža je omiljena kod posetilaca. Unutrašnjost ostrva dominira vinogradima i tradicionalnim selima koja vam omogućavaju da uživate u mirnijoj atmosferi - van turističke gužve.

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa

Grčka/Santorini/Kamari

Noćenje sa doručkom

BEACH

Kastelli Resort

Grčka/Santorini/Kamari

Noćenje sa doručkom

SPA & RELAX

Santorini Palace

Grčka/Santorini/Firostefani

Noćenje sa doručkom

CITY

Aegean Plaza

Grčka/Santorini/Kamari

Noćenje sa doručkom