Skijatos (Skiatos) 2019 • FIRST MINUTE • Avionom •

Skijatos, jedno od najpopularnijih grčkih ostrva idealno je za porodičan odmor, primamljivo mladima zbog dobrog provoda ali i starijima koji žele mir, tišinu i šetnju uz mirno more. Skijatos je malo ostrvo površine svega 50 km2. Ostvo Skiatos krije za svakoga po nešto.

Skiatos BUS + AVION

12 dana (10 noćenja). U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: autobuski prevoz na relaciji Beograd - Volos (prevoz je vozilima visoke turističke klase sa 7 do 90 sedišta, audio, video oprema, klima uređaj); prevoz avionom na relaciji Skijatos - Beograd (čarter let); 9 nodenja u hotelu ili apartmanu na bazi odabranih usluga; transferi autobusom od luke na Skijatosu do hotela i od hotela do aerodroma na Skijatosu; usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja.
Detaljnije pogledajte ovde.

Letovanje na Skiatosu 2019.  

Duž obale niže se 66 plaža, a najpoznatije među njima su Kukunarija i Lalarija. Skijatos laskavu poziciju duguje čarobno lepim plažama sa specifičnim zlatnim peskom i dosta prirodnog borovog hlada. Aduti su i glavni grad koji je centar uzbudljivog noćnog života, ali i izuzetno dobra atmosfera na celom ostrvu. Mondenski predstavnik grčke obale očaraće vas na svakom koraku, a tokom letovanja celo ostrvo možete upoznati brzo i lako.

Grad Skijatos - Bele kuće sa crvenim krovovima, luka i impozantna marina u kojoj se svakog leta usidre jahte svetskog džet seta, šetalište sa kafićima, tavernama, restoranima u kojima možete probati morske plodove upravo izvađene iz mora samo za vas. Mali grad Skijatos ima apsolutno sve elemente tradicionalnog grčkog ambijenta i izuzetno je prijatan za svakodnevne večernje šetnje i opuštanje.

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.


Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Lake

Grčka/Skijatos/Kukunarija

Najam

BEST BUY

Elpiniki

Grčka/Skijatos/Troulos Bay

Najam

BEST BUY

Christiana

Grčka/Skijatos/Megali Ammos

Najam

BEST BUY
VROMOLIMNOS-Angelos
11% Popust

Angelos

Grčka/Skijatos/Vromolimnos

Najam

BEST BUY