Last minute - leto avionom

Skijatos » LAST MINUTE » letovanje 2017

Letovanje na Skiatosu 2017

Skijatos, jedno od najpopularnijih grčkih ostrva idealno je za porodičan odmor, primamljivo mladima zbog dobrog provoda ali i starijima koji žele mir, tišinu i šetnju uz mirno more.

SKIJATOS  LAST MINUTE

Letovanje na SKIJATOSU » Last Minute popusti! Pogledajte Last Minute ponude za Letovanje na Skijatosu.

Skiatos (Skiathos) je jedno od najmanjih urbanih ostrva površine svega 50 km2. Ostvo Skiatos krije za svakoga po nešto. Duž obale niže se 66 plaža, a najpoznatije među njima su Kukunarija i Lalarija. Skijatos laskavu poziciju duguje čarobno lepim plažama sa specifičnim zlatnim peskom i dosta prirodnog borovog hlada. Aduti su i glavni grad koji je centar uzbudljivog noćnog života, ali i izuzetno dobra atmosfera na celom ostrvu. Mondenski predstavnik grčke obale očaraće vas na svakom koraku, a tokom letovanja celo ostrvo možete upoznati brzo i lako.

Grad Skijatos - Bele kuće sa crvenim krovovima, luka i impozantna marina u kojoj se svakog leta usidre jahte svetskog džet seta, šetalište sa kafićima, tavernama, restoranima u kojima možete probati morske plodove upravo izvađene iz mora samo za vas. Mali grad Skijatos ima apsolutno sve elemente tradicionalnog grčkog ambijenta i izuzetno je prijatan za svakodnevne večernje šetnje i opuštanje.

Pogledajte i našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj 2017. kao i najpovoljniji apartmanski smeštaj


telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Skiathos Palace

Grčka/Skijatos/Kukunarija

Polupansion

BEST BUY

Lake

Grčka/Skijatos/Kukunarija

Najam

BEST BUY

Elpiniki

Grčka/Skijatos/Troulos Bay

Najam

BEST BUY

Christiana

Grčka/Skijatos/Megali Ammos

Najam

BEST BUY