Skijatos (Skiatos) 2019 • Avionom • Letovanje

Skijatos, jedno od najpopularnijih grčkih ostrva idealno je za porodičan odmor, primamljivo mladima zbog dobrog provoda ali i starijima koji žele mir, tišinu i šetnju uz mirno more. Skijatos je malo ostrvo površine svega 50 km2. Ostvo Skiatos krije za svakoga po nešto

Skiatos BUS + AVION 31.05.

12 dana (10 noćenja). U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: autobuski prevoz na relaciji Beograd - Volos (prevoz je vozilima visoke turističke klase sa 7 do 90 sedišta, audio, video oprema, klima uređaj); prevoz avionom na relaciji Skijatos - Beograd (čarter let); 9 nodenja u hotelu ili apartmanu na bazi odabranih usluga; transferi autobusom od luke na Skijatosu do hotela i od hotela do aerodroma na Skijatosu; usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja. Pogledajte detaljan program za putovanje na Skiajtos BUS + AVION za 31.05.

Skiatos BUS + AVION 10.06.

Putovanje na Skijatos uz autobuski prevoz u odlasku i avionski prevoz u povratku. Program putovanja: 12 dana - 10 noćenja. Polazak 10.06. Za  detaljniji program puta kliknite ovde.

Letovanje na Skiatosu 2019.  

Duž obale niže se 66 plaža, a najpoznatije među njima su Kukunarija i Lalarija. Skijatos laskavu poziciju duguje čarobno lepim plažama sa specifičnim zlatnim peskom i dosta prirodnog borovog hlada. Aduti su i glavni grad koji je centar uzbudljivog noćnog života, ali i izuzetno dobra atmosfera na celom ostrvu. Mondenski predstavnik grčke obale očaraće vas na svakom koraku, a tokom letovanja celo ostrvo možete upoznati brzo i lako.

Grad Skijatos - Bele kuće sa crvenim krovovima, luka i impozantna marina u kojoj se svakog leta usidre jahte svetskog džet seta, šetalište sa kafićima, tavernama, restoranima u kojima možete probati morske plodove upravo izvađene iz mora samo za vas. Mali grad Skijatos ima apsolutno sve elemente tradicionalnog grčkog ambijenta i izuzetno je prijatan za svakodnevne večernje šetnje i opuštanje.

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.


Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Skiathos Palace

Grčka/Skijatos/Kukunarija

Polupansion

BEST BUY

Lake

Grčka/Skijatos/Kukunarija

Najam

BEST BUY
Troulos bay-Elpiniki
21% Popust

Elpiniki

Grčka/Skijatos/Troulos Bay

Najam

BEST BUY
Megali Ammos-Christiana
20% Popust

Christiana

Grčka/Skijatos/Megali Ammos

Najam

BEST BUY