Bansko leto 2019 • First minute zima 2020 • Bugarska

Bansko 2020 FIRST MINUTE!

Bansko  (skijanje 2019/2020). Ski centar Bansko spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Prema ski centru Bansko je usmeren veći broj skijaša koji se upute na skijanje u Bugarsku.

Za first minute skijanje i zimovanje u ski centru Bansko, obezbedili smo širok asortiman smeštaja u hotelima i apartmanima. Iskoristite povoljne cene i uživajte u najudobnijem smeštaju u ski centru Bansko, izaberite smeštaj iz naše široke ponude. 

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.

Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Bansko aranžmani 2020

Početna stanica gondole nalazi se pored hotela Kempinski, oko 2,5 km od centra grada. Od svakog hotela saobraćaju minibusevi do gondole. Za manje od 20 minuta, njom ćete se  popeti do ski centra. Oni koji žele da se spuste do samog grada na skijama ili snoubordu, mogu da probaju jedinstvenu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima. Odlična ponuda smeštaja, hotela, pansiona i apartmana, kao i ponuda wellness sadržaja (u ski centru Bansko skoro svi hoteli sa 4* nude besplatno koršćenje bazena, fitnes-a, saune, skijašnice) ostavljaju tople uspomene na lokalnu srdačnost i gostoprimstvo.

Kod nas možete rezervisati autobuski prevoz!

Prevoz na relaciji: Beograd – Bansko • Povratna karta: 45 € • Jedan pravac: 30 €
Prevoz na relaciji: Niš – Bansko • Povratna karta: 40 € • Jedan pravac: 25 €

Za detaljnije informacije i informacije o datumima polaska pogledajte ovde.

Smeštaj Bansko

Verujemo da će se među našom bogatom zimskom ponudom za smeštaj u Banskom pronaći aranžmani i ski paketi koji će vam biti interensatni, da ćete iskoristiti pogodnosti udobnog smeštaja iz naše široke ponude kao i da će vam skijanje (ili snowboarding) i ove zime pričiniti pravo zadovoljstvo...

Nadmorska visina: 925 - 2560 m
Skijalište Bansko: 70 km staze
Putni pravac: Beograd - Sofija - Bansko
Udaljenost: oko 533 km 


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Bansko-Belvedere Holiday Club Bansko
19% Popust

Belvedere Holiday Club Bansko

Bugarska/Bansko

Polupansion

BEST BUY
Bansko-Grand Hotel Bansko
33% Popust

Grand Hotel Bansko

Bugarska/Bansko

Polupansion

BEST BUY
Bansko-Lion Bansko
19% Popust

Lion Bansko

Bugarska/Bansko

Polupansion+

BEST BUY
Bansko-MPM Sport
26% Popust

MPM Sport

Bugarska/Bansko

Polupansion

SPA & RELAX