Bansko 2018 • FIRST MINUTE • Zimovanje • Skijanje

Bansko (skijanje 2018) - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.
Samo mesto Bansko (zima 2018), iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Skijanje Bansko

Početna stanica gondole nalazi se pored hotela Kempinski, oko 2,5 km od centra grada. Od svakog hotela saobraćaju minibusevi do gondole. Za manje od 20 minuta, njom ćete se  popeti do ski centra. Oni koji žele da se spuste do samog grada na skijama ili snoubordu, mogu da probaju jedinstvenu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima. Odlična ponuda smeštaja, hotela, pansiona i apartmana, kao i ponuda wellness sadržaja (u ski centru Bansko skoro svi hoteli sa 4* nude besplatno koršćenje bazena, fitnes-a, saune, skijašnice) ostavljaju tople uspomene na lokalnu srdačnost i gostoprimstvo.

Smeštaj Bansko.

Verujemo da će se među našom bogatom zimskom ponudom za smeštaj u Banskom pronaći aranžmani i ski paketi koji će vam biti interensatni, da ćete iskoristiti pogodnosti udobnog smeštaja iz naše široke ponude kao i da će vam skijanje (ili snowboarding) i ove zime pričiniti pravo zadovoljstvo.

Nadmorska visina: 925 - 2560 m
Skijalište Bansko: 70 km staze
Putni pravac: Beograd - Sofija - Bansko
Udaljenost: oko 533 km


telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Bansko-Belvedere Holiday Club Bansko
19% Popust

Belvedere Holiday Club Bansko

Bugarska/Bansko

Polupansion

BEST BUY
Bansko-Grand Hotel Bansko
31% Popust

Grand Hotel Bansko

Bugarska/Bansko

Polupansion

BEST BUY
Bansko-Lion Bansko
20% Popust

Lion Bansko

Bugarska/Bansko

Polupansion

BEST BUY
Bansko-Perun Bansko
10% Popust

Perun Bansko

Bugarska/Bansko

Polupansion