Bansko leto 2018 • Odmor na bugarskim planinama...

Bansko postaje  popularna letnja destinacija za sve turiste i ljubitelje prirode. Tokom letnjeg perioda, Bansko se pretvara u šareni planinski grad okružen planinama Pirin, Rila, i Rodopi.

Bansko leto 2018

Atraktivnosti tokom leta na planinama oko Banskog su raznolike... Možete uživati u obilascima reka, jezera, vodopada, pećina, uživati u mirisima borove šume, obići oko 70 ledničkih jezera  koja su isprekidane pešačkim i planinarskim stazama.

Planinarenje  je pogodno za svakoga - bilo da ste iskusan planinar ili planinar rekreativac. Pored planinarskih staza Bansko ima preko 100 km biciklističkih staza pogodnih za planinski biciklizam, što je jako privlačno svim turistima...

Ako niste ljubitelj planinarenja ili samo želite odmor - Bansko je prava destinacija za vas. Veliki broj hotela sa otvorenim i zatvorenim bazenima i spa centrima, pružaju vam mogućnost kupanja i sunčanja, možete vreme iskoristiti i za obilazak muzeja, starog grada, brojnih kafića i restorana... Bansko je bogato i brojnim mineralnim izvorima, kao i bazenima sa mineralnom vodom koji će vam pružiti relaksacioni odmor.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Kaphouse

Bugarska/Bansko

Noćenje sa doručkom

PET FRIENDLY
Bansko-All Seasons Club
14% Popust

All Seasons Club

Bugarska/Bansko

Noćenje sa doručkom

PET FRIENDLY

Evelina Palace

Bugarska/Bansko

Noćenje sa doručkom