Bansko leto 2019 • First minute zima 2020 • Bugarska

Bansko postaje  popularna letnja destinacija za sve turiste i ljubitelje prirode. Tokom letnjeg perioda, Bansko se pretvara u šareni planinski grad okružen planinama Pirin, Rila, i Rodopi.

Bansko leto 2019

Atraktivnosti tokom leta na planinama oko Banskog su raznolike... Možete uživati u obilascima reka, jezera, vodopada, pećina, uživati u mirisima borove šume, obići oko 70 ledničkih jezera  koja su isprekidane pešačkim i planinarskim stazama.

Planinarenje  je pogodno za svakoga - bilo da ste iskusan planinar ili planinar rekreativac. Pored planinarskih staza Bansko ima preko 100 km biciklističkih staza pogodnih za planinski biciklizam, što je jako privlačno svim turistima...

Ako niste ljubitelj planinarenja ili samo želite odmor - Bansko je prava destinacija za vas. Veliki broj hotela sa otvorenim i zatvorenim bazenima i spa centrima, pružaju vam mogućnost kupanja i sunčanja, možete vreme iskoristiti i za obilazak muzeja, starog grada, brojnih kafića i restorana...

Bansko je bogato i brojnim mineralnim izvorima, kao i bazenima sa mineralnom vodom koji će vam pružiti relaksacioni odmor.

ZIMA 2019/2020 FIRST MINUTE!

Bansko  (skijanje 2019/2020). Ski centar Bansko spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Prema ski centru Bansko je usmeren veći broj skijaša koji se upute na skijanje u Bugarsku.

Za first minute skijanje i zimovanje u ski centru Bansko, obezbedili smo širok asortiman smeštaja u hotelima i apartmanima. Iskoristite povoljne cene i uživajte u najudobnijem smeštaju u ski centru Bansko, izaberite smeštaj iz naše široke ponude. 


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Bansko-Belvedere Holiday Club Bansko
19% Popust

Belvedere Holiday Club Bansko

Bugarska/Bansko

Polupansion

BEST BUY
Bansko-Saint Ivan Rilski (main building)
30% Popust

Saint Ivan Rilski (main building)

Bugarska/Bansko

Noćenje sa doručkom

BEST BUY
Bansko-Mura Bansko
14% Popust

Mura Bansko

Bugarska/Bansko

Noćenje sa doručkom

Bansko-Murite Club - A (Main Building)
22% Popust

Murite Club - A (Main Building)

Bugarska/Bansko

Polupansion

BEST BUY