Antalija 2024 • First minute

Antalija koja nudi mistiku prošlosti današnjem dobu, naziva se turskom rivijerom, jer je krase bogatstvo istorijskog nasleđa i prirodne lepote. Antalija se nalazi u zapadnom delu mediteranske obale Turske. Antalija je zaista rajsko mesto u kome letnja sezona traje 8-9 meseci

Antalija iz Niša i Banja Luke

Dragi putnici, ove sezone direktnim čarter letom do Antalije letimo i iz Niša.
 

Za polaske iz Niša molimo vas pošaljite upit na rezervacije@filiptravel.rs ili nas pozovite na 011 4 159 159 

Letovanje Antalija 2024

Grad Antalija je smešten u istoimenom zalivu, iznad kojeg se uzdižu planine Taurus, pokrivine gustom borovom šumom. U 1. veku p.n.e. oblast je pripadala kraljevini Pergam, a njen vladar kralj Atal naložio je svojimljudima da pronadu najlepše mesto na svetu, raj na zemlji. Kada je to mesto pronađeno, tu je osnovan grad nazvan Ataleja, danas Antalija. Od tada su mnogi sunarodi čežnjom gledali prema tom gradu koji je kroz istoriju mnogo puta menjao vladare. Kada su Rimljani osvojili Pergamsko kraljevstvo, Ataleja je postala izvanredan rimski grad koji je posetio car Hadrijan 130. god. n.e., a slavoluk izgrađen u njegovu čast i danas postoji.

Grad čine dva dela: savremen, sa širokim bulevarima, tržnim centrima kao i mogućnostima za noćni provod. Stari deo grada – Kaleidži podignut oko stare luke, sadrži uske ulicice, stare turske kuće, zanatske radnje, koje nisu samo primeri stare arhitekture, već i načina života i običaja u staroj Antaliji. U blizini grada na plaži Lara su hotelski kompleksi koji turistima omogućavaju uživanje u skladu mora, sunca i prirodnih lepota najčistijeg dela Sredozemlja.

Uživajte u all inclusive usluzi i najboljim hotelima, pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Turskoj.

Izdvajamo: EFTALIA ISLAND • sve na jednom mestu!

Eftalia Island je sastavni deo Eftalia hotelskog lanca i popularni zabavni centar za celu porodicu. Profesionalni, brojni tim za animaciju, zadužen je za zabavu gostiju svih uzrasta. Tokom dana organizovan je bogat program pored bazena i na plaži, a u večernjim satima predstave u amfiteatru... Pogledajte detaljnije.

Započnite svoj odmor sa putovanjem avionom do najlepših destinacija iz naše ponude za letovanje


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Kemer-Marti Myra Hotel
34% Popust

Marti Myra Hotel

Turska/Antalija/Kemer

Ultra all inclusive

BEACH
Side-Side Su
11% Popust

Side Su

Turska/Antalija/Side

All inclusive

BEST BUY
Kemer-Camyuva Beach
20% Popust

Camyuva Beach

Turska/Antalija/Kemer

All inclusive

ALL INCLUSIVE
Alanja-Blue Wave Suite
16% Popust

Blue Wave Suite

Turska/Antalija/Alanja

All inclusive

BEST BUY