Sicilija leto 2023 • Direktan čarter let!

Sicilija je najveće ostrvo Mediterana – deo je Italije – ali uz kulturu, običaje i veoma specifičnu svakodnevicu zapravo je kao zemlja za sebe. Na severnom delu obale, pomalo divljem i neistraženom, uživaćete na prelepim plažama, u simpatičnim primorskim mestima – a posebno u Palermu.

Neponovljivi ritam života, drugačiji italijanski dijalekt, jedinstvena tradicija, domaćini puni života otvoreni i gostoljubivi, kult porodice, izvrsna kuhinja i još izvrsnija vina – bio bi to samo delić atmosfere šarmantnog mediteranskog ostrva.


Sicilija letovanje

Avionski prevoz redovnom linijom - individualni aranžmani.

O Siciliji... 

Od Sicilijanaca ćete sigurno čuti da je ona posebna, autentična i da je ne možete uporediti ni sa jednim drugim mestom na svetu. Šarmantno, ponosno, pretenciozno, ali i istinito. Ona je kao zemlja za sebe sa jedinstvenom tradicijom, drugačijim dijalektom, kuhinjom i neponovljivim ritmom života. Sicilija je je kao mediteranski svet u malom sa starogrčkim, starorimskim, vizantijskim, saraćenskim (arapskim), španskim nasleđem.

Sicilija kao destinacija za odmor nije privlačna samo zbog prelepih plaža, ona pruža priliku da se upozna jedinstveni deo evropske civilizacije i prirodnog bogatstva, kao što je jedini živi vulkan u Evropi - Etna.

Smatra se velikim muzejem arhitekture sa ostacima starogrčkih i rimskih gradova, građevinama jedinstvene normansko-arapsko-vizantijske kulture i loklanog, sicilijanskog baroka. Mnogi hoteli na Siciliji su kao muzeji, smešteni u vilama i palatama sa bogatom istorijom.

Pogledajte i naše ostale ponude za letovanje.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Ćefalu-Santa Lucia e Le Sabbie d Oro
4% Popust

Santa Lucia e Le Sabbie d Oro

Italija/Sicilija/Ćefalu

Polupansion

Ćefalu-Tourist
7% Popust

Tourist

Italija/Sicilija/Ćefalu

Noćenje sa doručkom

Terasini-Citta del Mare
7% Popust

Citta del Mare

Italija/Sicilija/Terasini

All inclusive light

Case Vacanza Terrasini 2000

Italija/Sicilija/Terasini

Najam