Last minute - leto avionom

Sicilija - Letovanje Italija 2017

Sicilija je najveće ostrvo Mediterana – deo je Italije – ali uz kulturu, običaje i veoma specifičnu svakodnevicu zapravo je kao zemlja za sebe. Na severnom delu obale, pomalo divljem i neistraženom, uživaćete na prelepim plažama, u simpatičnim primorskim mestima – a posebno u Palermu. Neponovljivi ritam života, drugačiji italijanski dijalekt, jedinstvena tradicija, domaćini puni života otvoreni i gostoljubivi, kult porodice, izvrsna kuhinja i još izvrsnija vina – bio bi to samo delić atmosfere šarmantnog mediteranskog ostrva.

Sicilija - SPECIJALNA PONUDA 

Obezbedili smo još niže cene za letovanje na Siciliji! Pogledajte našu specijalnu ponudu za letovanje u terminima:

• 25.08. 10 noćenja

• 04.09. 10 noćenja

 

Sicilija - leto 2017 

Od Sicilijanaca ćete sigurno čuti da je ona posebna, autentična i da je ne možete uporediti ni sa jednim drugim mestom na svetu. Šarmantno, ponosno, pretenciozno, ali i istinito. Ona je kao zemlja za sebe sa jedinstvenom tradicijom, drugačijim dijalektom, kuhinjom i neponovljivim ritmom života. Ona je je kao mediteranski svet u malom sa starogrčkim, starorimskim, vizantijskim, saraćenskim (arapskim), španskim nasleđem.

Sicilija kao destinacija za odmor nije privlačna samo zbog prelepih plaža, ona pruža priliku da se upozna jedinstveni deo evropske civilizacije i prirodnog bogatstva, kao što je jedini živi vulkan u Evropi - Etna. Smatra se velikim muzejem arhitekture sa ostacima starogrčkih i rimskih gradova, građevinama jedinstvene normansko-arapsko-vizantijske kulture i loklanog, sicilijanskog baroka. Mnogi hoteli na Siciliji su kao muzeji, smešteni u vilama i palatama sa bogatom istorijom.

Pogledajte i naš program za obilazak Sicilije u sicilijanskoj turi. 


telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Mondelo-Mondello Palace
5% Popust

Mondello Palace

Italija/Sicilija/Mondelo

Polupansion

BEACH
Ćefalu-Santa Lucia e Le Sabbie d Oro
5% Popust

Santa Lucia e Le Sabbie d Oro

Italija/Sicilija/Ćefalu

Polupansion

BEST BUY
Isola dele Femine-Saracen Sands
7% Popust

Saracen Sands

Italija/Sicilija/Isola Dele Femine

Pun pansion

BEACH
Mondelo-Conchiglia d Oro
7% Popust

Conchiglia d Oro

Italija/Sicilija/Mondelo

Polupansion

BEST BUY