Letovanje u Beleku

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija za letovanje zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, peščanih plaža i golf terena okruženih zelenilom. Belek je novo, moderno turističko naselje koje se nalazi na 30 km istočno od Antalije, prepoznatljivo po luksuznim hotelima, dugim peščanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama.

Raj za ljubitelje Golfa 

Belek je čuven po svojim vrhunskim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada.

Kulturne i prirodne atrakcije u Beleku

Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučujemo i posetu i vodopadu Manavgat, koji je zaista impresivan. Priča o samom gradu Beleku nije priča o istoriji i kulturi, već priča o prefinjenosti, luksuzu i ekstravaganciji.

Luksuz i zabava u Beleku

Mnogi od ultra modernih hotela u Beleku spadaju među najbolje ne samo u Turskoj, nego i u celom svetu. Ovde dolaze pripadnici svetskog džet seta, da uživaju u Ultra All Inclusive konceptu, partijama golfa ili u vrhunskoj masaži. Većina hotela predstavlja svet za sebe - čitav jedan grad. Jedan od poznatih hotela unutar ogromnog kompleksa, smestio je kopije ulica, trgova i parkova najlepših gradova sveta. Možete popiti kafu na „Jelisejskim poljima“, sve uz simulaciju kiše, pljuskova i grmljavine.

Vrhunac je tematski park koji simbolizuje starogrčku Troju. Za decu su u većini hotela organizovani dnevni boravci i različite društvene igre, kao i delfinarijum sa animatorima.