Belek - Turska letovanje 2018

Belek...
moderan turisticki centar sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.
Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uredenim baštama.
Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmicenja u golfu.
Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada.
Pored antickih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporucuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.
Prica o samom gradu Beleku nije prica o istoriji i kulturi, vec prica o prefinjenosti, luksuzu i ekstravaganciji. Mnogi od ultra modernih hotela spadaju medu najbolje ne samo u Turskoj, nego i u celom svetu.
Ovde dolaze pripadnici svetskog džet seta, da uživaju u Ultra All Inclusive konceptu, partiji golfa ili vrhunskoj masaži. Vecina hotela predstavlja svet za sebe, citav jedan grad. Jedan od poznatih hotela u Beleku unutar ogromnog kompleksa smestio je kopije ulica, trgova i parkova najlepših gradova sveta. Možete popiti kafu na „Jelisejskim poljima“, sve uz simulaciju kiše, pljuskova i grmljavine.
Napolju su smešteni zid za klajmbing, skejterska rampa, trambolina, akvapark, sportski tereni, bioskop i pozorište na otvorenom, amfiteatar, gondola na jezerima…
Vrhunac je tematski park koji simbolizuje starogrcku Troju. Za decu su u vecini hotela organizovani dnevni boravci i razlicite društvene igre, kao i delfinarijum sa animatorima.

telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Belek-Aydinbey Famous Resort
19% Popust

Aydinbey Famous Resort

Turska/Antalija/Belek

Ultra all inclusive

BEACH
Belek-Asteria Club Belek
16% Popust

Asteria Club Belek

Turska/Antalija/Belek

All inclusive

BEACH

Sherwood Dreams Resort

Turska/Antalija/Belek

Ultra all inclusive

BEACH
Belek-Limak Arcadia
13% Popust

Limak Arcadia

Turska/Antalija/Belek

Ultra all inclusive

BEACH