Planine u Srbiji » Zlatibor » Kopaonik » Proleće i leto 2017

Proleće i leto na planinama u Srbiji

 I ovog proleća, za vas smo obezbedili uživanje na travnastim površinama. Bilo da je to planina Zlatibor ili Kopaonik, uživanje u prolećnom i letnjem ambijentu zimzelenih šuma, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Zimovanje i skijanje u Srbiji  2018 » Kopaonik » Stara Planina » Zlatibor

Pored konstantne modernizacije domaćih ski centara - posetioce ovih planina očekuje i poznata prijatna atmosfera i ambijent. Domaći ski centri odličan su izbor za zimovanje i skijanje, odnosno za sve one koji ne žele da putuju predaleko za porodičan zimski odmor, kao i za one koji tek počinju da skijaju (škole skijanja su veoma povoljne). Pored toga, ski centri u Srbiji (Kopaonik, Stara Planina i Zlatibor) odlična su prilika za kratke ski vikend boravke.
 
Smeštaj na planinama u Srbiji. 
Pored osnovnih apartmanskih smeštaja, u našoj bogatoj ponudi aranžmana za skijanje i zimovanje u Srbiji - na Kopaoniku, Staroj Planini i Zlatiboru nalaze se odlični welness & spa hoteli. Tako je skijašima, ali i onima koji ne skijanju a uživaju u zimskim čarolijama - na raspolaganju veliki broj aktivnosti i mogućnosti. Izaberite neke od naših aranžmana za zimovanje u Srbiji po najpovoljnijim cenama!
 
Smeštaj na Kopaoniku.
U našoj ponudi aranžmana, obezbedili smo i najpovoljniji zimski smeštaj na Kopaoniku! Možete rezervisati hotelski smeštaj ili smeštaj u apartmanu. Kompletnu ponudu za smeštaj na Kopaoniku pogledajte OVDE.

Smeštaj na Zlatiboru.
Ukoliko se odlučite za zimovanje na Zlatiboru, preporučujemo i neke od hotela za smeštaj na ovoj planini. Našu ponudu za smeštaj na Zlatiboru možete pogledati OVDE.
 

 
telplava.png
Pozovite nas

Kopaonik

Kopaonik

Zlatibor

Zlatibor