Kankun I playa del carmen februar 2020

Kankun I playa del carmen februar 2020

Meksiko - Kankun i playa del carmen februar 2020.• Cena od 1.280 EUR po osobi avio karta + hotel 8 noćenja sa doručkom + transfer

Detaljnije

Meksiko i Istanbul mart 2020

Meksiko i Istanbul mart 2020

Istanbul i Meskiko mart 2020 • Cena od 1320€ po osobi. • Avio karta + Hotel • 3 noćenja u Istanbulu + 9 noćenja u Meksiku sa doručkom.

Detaljnije

Kankun I playa del carmen maj 2020

Kankun I playa del carmen maj 2020

Meksiko - Kankun i playa del carmen maj 2020.• Cena od 1.230 EUR po osobi avio karta + hotel 9 noćenja sa doručkom + transfer

Detaljnije

Kankun • Playa del Carmen • Tulum • Meksiko

Meksiko – Sjedinjene Meksičke Države nalaze se u Severnoj Americi. Graniče sa SAD-om, Gvatemalom i Belizeom, a okružene su Karipskim morem, Tihim okeanom i Meksičkim zalivom.

Meksiko ima za svakoga po nešto. Za ljubitelje avatnura, tu su obilasci drevnih gradova Asteka I Maja, čuvene Chichen Itze, Cabo San Lucas mesto gde možete plivati sa delfinima I posmatrati kitove… Chiapas - jedno od poslednjih mesta na svetu gde još uvek postoje neotkrivena blaga i ruševine Maja koja i dalje leže skrivena u najdubljim predelima prašume...

Cancun - najpopularnije turističko odredište u Meksiku za posetioce iz celog sveta. Područje obiluje prekrasnim plažama, tropskom klimom i bogatim zabavnim i noćnim životom.

Na plažama i neposrednoj okolini nalaze se brojni disco klubovi, barovi i restorani.

Playa del Carmen – kako se spuštate južnije, nailazite na drugo popularno letovalište Playa del Carmen, poznato po dobrim hotelima visoke kategorije sa all inclusive uslugom.

Tulum – putujući dalje na jug stiže se u Tulum koji poseduje verojatno najlepšu plažu u celom Meksiku, nalazi se u srcu Riviera Maja. Svi turistički vodiči u Meksiku nose barem jednu fotografiju Majanskih ruševina na plaži Tulum, koja se nalaze uz Karipsko more, s prekrasnim belim plažama. Ove ruševine nisu lepe kao što su Chichen Itza i Palenque, ali imaju dodatnu turističku atrakciju koja njima nedostaje, a to je mogućnost kulturnog turizma na plaži.

Ako želite da otputujete na neku drugu destinaciju, za vas smo obezbedili najjeftinije avio karte i hotelski smeštaj.

Pogledajte i ostale ponude za daleka individualna putovanja.


telplava.png
Pozovite nas