Antalija - Lara, Turska letovanje 2019

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom.

Zbog toga mnoga imena hotela na plaži sadrže i reč "Lara". Plaža svetlo smeđeg peska, duga skoro šest kilometara, pomešana sa malim šljunkom, proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku, uz put koji podseća na Las Vegas Strip, naročito noću: tu su impozantne hotelske zgrade koje su osvetljene i sijaju u mraku.

Plaža Kundu - Plaža neograničenih mogućnosti

Plaža Lara Kundu ima puno da ponudi naročito zahtevnim gostima. Luksuzni hoteli na plaži u kojima skoro sve možete pronaći - od plažnih dodataka do regionalne i internacionalne kuhinje do frizera i drugih pružalaca usluga...
Okolina je takođe atraktivna: duž puta koja se odvija paralelno sa plažom, nalazi se veliki broj kafića i restorana. Tu su i mnoge prodavnice koje prodaju "brendirane proizvode". Izleti na susednu plažu plažu Lara takođe su vrlo atraktivni.


Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Lara-Fame Residence Lara
17% Popust

Fame Residence Lara

Turska/Antalija/Lara

FAME STYLE ALL INCLUSIVE

ALL INCLUSIVE
Lara-Aska Lara Deluxe Hotel
14% Popust

Aska Lara Deluxe Hotel

Turska/Antalija/Lara

All inclusive

FAMILY
Lara-Sherwood Exclusive Lara (ex. Breezes Resort)
16% Popust

Sherwood Exclusive Lara (ex. Breezes Resort)

Turska/Antalija/Lara

Ultra all inclusive

BEACH
Lara-Miracle Resort
20% Popust

Miracle Resort

Turska/Antalija/Lara

Ultra all inclusive

BEACH