Antalija - Lara, Turska letovanje 2019

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom.

Zbog toga mnoga imena hotela na plaži sadrže i reč "Lara". Plaža svetlo smeđeg peska, duga skoro šest kilometara, pomešana sa malim šljunkom, proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku, uz put koji podseća na Las Vegas Strip, naročito noću: tu su impozantne hotelske zgrade koje su osvetljene i sijaju u mraku.

Plaža Kundu - Plaža neograničenih mogućnosti

Plaža Lara Kundu ima puno da ponudi naročito zahtevnim gostima. Luksuzni hoteli na plaži u kojima skoro sve možete pronaći - od plažnih dodataka do regionalne i internacionalne kuhinje do frizera i drugih pružalaca usluga...
Okolina je takođe atraktivna: duž puta koja se odvija paralelno sa plažom, nalazi se veliki broj kafića i restorana. Tu su i mnoge prodavnice koje prodaju "brendirane proizvode". Izleti na susednu plažu plažu Lara takođe su vrlo atraktivni.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Lara-Royal Wings
17% Popust

Royal Wings

Turska/Antalija/Lara

Ultra all inclusive

BEACH
Lara-Royal Holiday Palace
14% Popust

Royal Holiday Palace

Turska/Antalija/Lara

Ultra all inclusive

BEACH
Lara-Aska Lara Resort & Spa
26% Popust

Aska Lara Resort & Spa

Turska/Antalija/Lara

All inclusive

FAMILY
Lara-Barut Lara
16% Popust

Barut Lara

Turska/Antalija/Lara

Ultra all inclusive

BEACH