telplava.png
Pozovite nas

Instrukcije za popunjavanje prijave

Poštovani putnici,

Kako je Vlada Republike Grčke donela Uredbu, svi putnici koji nakon 01.07. ulaze u Grčku u obavezi su da 48 sati pre ulaska u zemlju, lično popune online formular na sledećem portalu: https://travel.gov.gr/#/. Nakon uspešno popunjenog formulara, stići će vam potvrdni mail da ste isti uspešno popunili. Nakon obrade podataka dobićete e-mail koji će sadržati jedinstveni QR kod za svakog putnika. QR kod je neophodno da odštampate ili sačuvate u svom telefonu i pokažete ga prilikom prelaska graničnog prelaza.

QR kod svakom putniku dodeljuje poseban algoritam i na osnovu njega mogu vas pozvati na testiranje. Mogućnost testiranja zavisiće od trenutne epidemiološke situacije u zemlji  iz koje putnik dolazi.

Ukoliko ste testirani, nakon 24 sata Vam sms-om javljaju rezultate, a do tada ste u obavezi da se ponašate u skladu sa preporukama osoblja koje Vas je testiralo. Ukoliko slučajno test bude pozitivan, umesto u svom, boravićete u Covid hotelu.

Molimo Vas da pogledate na sledećim fotografijama uputstvo za popunjavanje upitnika bilo da putujete sopstvenim automobilom, autobusom ili avionom.

Detalje kao što je broj leta ili vreme polaska dobićete od strane Organizatora, a adrese objekata u kojima ćete boraviti možete pronaći na našoj web stranici u opisu hotela.


 

Regije u Grčkoj:

 


 

Korak 1


 

Korak 2


 

Korak 3


 
Korak 3.1 (Putovanje kopnom)
 

 

Korak 3.1 (Putovanje kopnom - automobilom)


 

Korak 3.1 (Putovanje kopnom - autobusom)


 

Korak 3.2 (Putovanje avionom - čarter let)


 

Korak 3.3 (Putovanje avionom - redovna linija i let unutar Grčke)


 

Korak 4

 

Korak 4.1


 

Korak 5


 

Korak 5.1


 

Korak 6, primer:


 

Korak 7


 

Korak 7.1


 

Korak 8 - dodavanje dece


 

Korak 8.1 - dodavanje dece


 

Korak 9


 

Korak 10 - završen unos


 

Email koji dobijate nakon završene registracije