World Hotels

telplava.png
Pozovite nas

Letovanje 2017 » Letujte na najboljim destinacijama uz najpovoljnije cene!

Letovanje 2017 first minute

Letovanje - odmor o kojem mislite tokom cele godine. Vreme koje provodite sa najdražim osobama. Vreme kada se osećate slobodno, rasterećeno, opušteno. Kao i svih prethodnih godina tu smo da letovanje 2017 bude nezaboravno, ispunjeno trenucima zadovoljstva i sreće koju možete osetiti samo tada - na odmoru!

Letovanje AVIONOM (direktan čarter let)

U našoj ponudi možete sresti najlepše turističke destinacije Mediterana. Za leto 2017 pripremili smo čarter aranžmane do: Grčke (Krf, Krit, Rodos, Skijatos, Kos, Zakintos, Samos, Peloponez), Turske (Antalija, Lara, Alanja, Kemer, Belek, Side, Fetije, Kušadasi, Bodrum i Marmaris), Italije (Sicilija i Kalabrija), Španije (Majorka i Kosta Dorade), Kipra, Mlate ili Egipta.

Ukoliko želite da do destinacije idete sopstvenim prevozom u našoj ponudi nalazi se veoma velika ponuda pažljivo odabranih hotela u Grčkoj - na Halkidikiju (Kasandra, Sitonija, Atos), Olimpskoj regiji, Tasosu i Kavali, Pargi i Sivoti...

NOVO! Grčka apartmani!

Od sada u našoj ponudi za letovanje 2017. možete pronaći i najpovoljniji apartmanski smeštaj! Iskoristite FIRST MINUTE popuste za letovanje do 25%.
Izdvajamo apartmane blizu plaža i prodavnica, sa udobnim i kvalitetnim nameštajem. Biramo za Vas najkvalitetniji apartmanski smeštaj i što je još bitnije sa NAJPOVOLJNIJIM CENAMA! Pogledajte našu specijalnu ponudu OVDE.

Letovanje u Crnoj Gori

Za letovanje 2017 u našoj ponudi možete pronaći i letovanje u Crnoj Gori uz povoljan smeštaj! Iz široke ponude izdvojili smo letovanje na lokacijama: Budva, Bečići, Rafailovići, Petrovac, Sutomore, Igalo, Herceg Novi, Tivat, Ulcinj. Pogledajte celokupnu ponudu za smeštaj u Crnoj Gori.

Letovanje 2017 Hrvatska

Leto u Hrvatskoj nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izaberite neku od destinacija iz naše ponude, bilo da su to prelepa Jadranska ostrva, Istra ili Dubrovnik.

Posetite nas kako bismo zajedno isplanirali vaše letovanje...

✈ ČARTER aranžmani ✈

✈ ČARTER aranžmani ✈

✈ Grčka ostrva ✈ Majorka ✈ Kalabrija ✈ Sicilija ✈ Kosta Dorada ✈ Kosta Brava ✈ « FIRST MINUTE POPUSTI »

Regije/oblasti :KrfKritRodosSkijatosSamosZakintosSicilijaKalabrijaMajorkaKosta DoradaKosta BravaAntalijaAlanjaKemerBelekSideLara

Detaljnije

Španija

Španija

Regije/oblasti :MajorkaKosta DoradaKosta Brava

Detaljnije

Italija

Italija

Regije/oblasti :SicilijaKalabrija

Detaljnije

Crna Gora

Crna Gora

Letovanje na crnogorskom primorju

Regije/oblasti :BUDVABečićiRafailovićiPETROVACSUTOMOREIGALOHERCEG NOVITIVATULCINJ

Detaljnije

Hrvatska

Hrvatska

Odmor na jadranskom moru

Regije/oblasti :Jadranska ostrvaIstraDubrovnikKvarner

Detaljnije

Kipar

Kipar

Regije/oblasti :Kipar-Severni Kipar

Detaljnije

leto na planinama

leto na planinama

Uživanje u čistom vazduhu, biciklizmu, planinarenju...

Regije/oblasti :KopaonikZlatiborKranjska Gora

Detaljnije