Pripremili smo za vas nezaboravne ponude koje će vas odvesti na čarobna putovanja i neponovljive odmore. Bilo da sanjate o očaravajućim evropskim gradovima, opuštajućim wellness i spa doživljajima, uzbudljivim zimskim avanturama, ili egzotičnim destinacijama, naša ponuda ima nešto za svakoga.

Uživajte u ekskluzivnim Black Friday popustima do 60% koji traju od 24.11. do 30.11.

Akcije važe za pažljivo odabrana novogodišnja putovanja, uključujući popularne evropske gradove kao što su Prag, Milano, Barselona, Pariz i Amsterdam. Za one koji traže relaksaciju, naše wellness i spa ponude sa dodatnim popustima su savršen izbor. Za ljubitelje zimskih sportova, pripremili smo posebne popuste na ski destinacije kao što su Bansko, Borovec, Pamporovo, Jahorina, Kopaonik, i Austrija.

Planirate leto unapred? Iskoristite dodatne popuste na apartmane, paket aranžmane avionom i hotele sa sopstvenim prevozom za 2024. godinu. A za one koji žele da istraže daleke destinacije, imamo posebne popuste za Dubai i Kubu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da rezervišete svoje sledeće putovanje po neverovatnim cenama. Black Friday je idealan trenutak da ostvarite svoje snove o putovanju. Pregledajte naše ponude i odaberite svoju sledeću destinaciju sada!

telplava.png
Pozovite nas

Novogodišnja putovanja

Novogodišnja putovanja

Iskoristite 100€ Black Friday popust za 2 osobe na odabrana novogodišnja putovanja!

Regije/oblasti :PragMilanoBarselonaParizAmsterdam

Detaljnije

Wellness & Spa

Black Friday popust • Terme u Sloveniji • Dodatnih 10% popusta (i do 60% ukupnog popusta)!

Wellness & Spa

Black Friday popust • Aquaworld Resort Budapest • Dodatnih 10% popusta (i do 35% ukupnog popusta za 4 noćenja)

Zimovanje i skijanje 2024

Zimovanje i skijanje 2024

Iskoristite Black Friday popuste do 15% za zimovanje • Bugarska dodatni popust 15% • Jahorina i Kopaonik dodatnih 5% popusta! • Zimovanje u Austriji dodatnih 10% popusta!

Regije/oblasti :BanskoBorovecPamporovoJahorinaKopaonikBad Klajnkirhajm

Detaljnije

Letovanje 2024

Letovanje 2024

Ovog Black Friday-a, ugrabite neverovatne ponude sa dodatnih 10% popusta na apartmane, do 20% na paket aranžmane avionom, i ekskluzivnih 5% na hotele uz sopstveni prevoz kada uplatite u celosti - vaša idealna prilika za savršeni odmor po sniženim cenama!

Regije/oblasti :AntalijaSkijatosHalkidikiKrfRodosKritKipar-Tunis-Kosta BravaMalta-Sicilija

Detaljnije

Dubai

Black Friday popust 10%

Daleka putovanja

Black Friday akcija: Kuba januar ili februar 200€ popust za 2 osobe