City Break

Želite da posetite bilo koji grad/destinaciju na svetu - a ne želite da vas grupni polasci obavezuju na određene datume polaska i trajanje putovanja? Imate svoju viziju i plan obilaska određenih destinacija? Mi ćemo vam pomoći da troškovi puta i boravka budu najpovoljniji.

Zato pratite našu stranicu CITY BREAK PUTOVANJA gde ćete moći da se informišete o najpovoljnijim tarifama avio kompanija - kao i hotelskom smeštaju u odabranim gradovima.

U saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima: GTA, Hotelbeds, HotelsPro, GoGlobal, Dertur/Meier’s kao i sa svim svetskim avio kompanijama (ponosni smo nosioc licence IATA) – uključujući i low cost kompanije – svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije i termine.

KUALA LUMPUR

Glavni grad Malezije Kuala Lumpr je ekonomski i kulturni centar koji predstavlja jedan od najbrže rastudih gradova jugoistočne Azije, u kome se spajaju zapadna i istočna kultura. Grad se nalazi u tropskom pojasu...

Jakarta

Jakarta je glavni grad Indonezije i nalazi se na severozapadnoj obali ostrva Java. Jakarti obavezno posetite Stari grad i trg Merdeka . Posebna znamenitost je najviša zgrada u Jakarti - Wisma 46.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro se smatra centrom Brazilske kulture. Najpoznatiji simbol grada je statua Hrista Spasitelja visoka 30m, koja se nalazi na Korkovado planini u nacionalnom parku Tižuka.

New York

Najnaseljeniji grad USA i velika multietnička sredina koja kao takva pruža dobrodošlicu turistima iz svih delova sveta. Kako grad ima više simbola, najpoznatiji je kip Slobode, ali uz njega i Empire state building i Bruklinski most.

Peking

Peking je politički, ekonomski i kulturni centar i posle Šangaja drugi najveći grad republike. Metropola se nalazi na severu Kine i čini jednu od najvažnijih saobraćajnih luka. Nalazi se u umerenoj klimatskoj zoni.

Barselona

Barselona je glavni grad pokrajine Katalonije, koja svojim geografskim položajem i istorijskim nasleđem pleni i zaslužije da je posetite.

Kopenhagen

Glavni grad Danske Kopenhagen, nalazi se na ostrvu Ziland i najvedi je danski grad i velika severnoevropska luka koja oko 1,4 miliona stanovnika. U njemu se nalazi rezidencija kraljevske porodice – Kristiansborg palata.

Lisabon

Lisabon je najzapadnija prestonica Evrope, ali i jedan od najtoplijih glavnih gradova. Nalazi se na zapadu Portugala blizu obale Atlantika i mesta gde se najduža reka Iberijskog poluostrva (1.007km) Težo uliva u okean.

Moskva

Tokom city break putovanja u Moskvu, predlažemo vam da obiđete Crveni trg i istorijski deo grada- Kremlj. Ne propustite da posetite Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Muzej oružane palate, Univerzitet Lomonosov

Berlin

Berlin i dalje ubrzano i vidno raste, više od bilo koje druge velike evropske prestonice. Na svakom koraku se obnavljaju monumentalne klasične građevine koje pripadaju njegovom ogromnom kulturnom nasleđu i niču hipermoderna i futuristička zdanja.

Pariz

Pariz, jedna od najlepših i najznačanijih svetskih metropola, najposedeniji je grad na planeti; njegovim elegantnim bulevarima i avenijama godišnje prošeta gotovo trideset miliona turista.

Rim

Kao drevno mesto, krcato spomenicima, Rim je muzej na otvorenom. Ali, Rim je i moderan grad u usponu. Ta kombinacija vitalnosti i bogate istorije stvara jedinstven grad.

Atina

Atina je veličanstveni drevni grad čija je daleka prošlost utkana u najpoznatije grčke mitove i legende. Podignuta je na tlu na kome su spevani nezaboravni stihovi, izrečene velike misli istvorena mnogobrojna čuvena umetnička dela. Slavu su joj proneli najistaknutiji filozofi, naučnici, vojskovođe i državnici antičkog sveta.

Varšava

Varšava je glavni i najvedi grad Republike Poljske sa dva miliona stanovnika kroz koji protiče najduža poljska reka Visla. Simbol grada je Varšavska sirena, koja se nalazi i na gradskom grbu od 14. veka.

Istanbul

Šesnaest vekova u kontinuitetu od 330. do 1923, bio je prestonica tri carstva i pozornica krupnih političkih i društvenih zbivanja, u kome su nastala veličanstvena zdanja i spomenici – simboli modi Vizantijskog i Otomanskog carstva.

Milano

Milano, glavni grad Lombardije je ekonomska prestonica Italije, a preko dve petine od 200 najvedih italijanskih preduzeda, korporacija i banaka, ima svoja sedišta u ovoj regiji.

Amstedam

Uobičajeno je da se ovaj jedinstveni grad opisuje donekle oprečnim atributima kao što su: živ, nekonvencionalan, buntovan ili čak revolucionaran, ali i miran, uređen, tradicionalistički i tolerantan. I svaki od njih mu zaista pristaje.

Madrid

Godine 1561. je kralj Felipe II Madrid proglasio prestonicom onog što de ubrzo zatim postati najveda svetska imperija. Danas o tim vremenima svedoče muzeji, velelepne građevine,crkve,palate i parkovi.

telplava.png
Pozovite nas