Skijatos (Skiathos) leto 2023 • Avio ili sopstveni prevoz •

Skijatos, jedno od najpopularnijih grčkih ostrva idealno je za porodičan odmor, primamljivo mladima zbog dobrog provoda ali i starijima koji žele mir, tišinu i šetnju uz mirno more. Skijatos je malo ostrvo površine svega 50 km2. Ostvo Skiatos krije za svakoga po nešto.

Letovanje na Skiatosu

Duž obale niže se 66 plaža, a najpoznatije među njima su Kukunarija i Lalarija. Skijatos laskavu poziciju duguje čarobno lepim plažama sa specifičnim zlatnim peskom i dosta prirodnog borovog hlada. Aduti su i glavni grad koji je centar uzbudljivog noćnog života, ali i izuzetno dobra atmosfera na celom ostrvu. Mondenski predstavnik grčke obale očaraće vas na svakom koraku, a tokom letovanja celo ostrvo možete upoznati brzo i lako.

Skijatos Bus + Avion

Putovanje na Skijatos uz autobuski prevoz u odlasku i avionski prevoz u povratku.

Skijatos avionom

Grad Skijatos - Bele kuće sa crvenim krovovima, luka i impozantna marina u kojoj se svakog leta usidre jahte svetskog džet seta, šetalište sa kafićima, tavernama, restoranima u kojima možete probati morske plodove upravo izvađene iz mora samo za vas. Mali grad Skijatos ima apsolutno sve elemente tradicionalnog grčkog ambijenta i izuzetno je prijatan za svakodnevne večernje šetnje i opuštanje.

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Lake

Grčka/Skijatos/Kukunarija

Najam

BEST BUY

Muses

Grčka/Skijatos/Kukunarija

Noćenje sa doručkom

BEST BUY
Kukunarija-Skiathos Palace
7% Popust

Skiathos Palace

Grčka/Skijatos/Kukunarija

Polupansion

BEST BUY
Megali Ammos-Aria
2% Popust

Aria

Grčka/Skijatos/Megali Ammos

Noćenje sa doručkom