Putovanje u Kankun • Meksiko

Meksiko – Sjedinjene Meksičke Države nalaze se u Severnoj Americi. Graniče sa SAD-om, Gvatemalom i Belizeom, a okružene su Karipskim morem, Tihim okeanom i Meksičkim zalivom.

Meksiko kao jedna od popularnijih dalekih destinacija, pruža atrakcije za svakog turistu..

Za ljubitelje avatnura, tu su obilasci drevnih gradova Asteka i Maja, čuvene Chichen Itze, Cabo San Lucas mesto gde možete plivati sa delfinima I posmatrati kitove… Chiapas - jedno od poslednjih mesta na svetu gde još uvek postoje neotkrivena blaga i ruševine Maja koja i dalje leže skrivena u najdubljim predelima prašume...

Cancun - najpopularnije turističko odredište u Meksiku za posetioce iz celog sveta. Područje obiluje prekrasnim plažama, tropskom klimom i bogatim zabavnim i noćnim životom.

Na plažama i neposrednoj okolini nalaze se brojni disco klubovi, barovi i restorani.

Playa del Carmen – kako se spuštate južnije, nailazite na drugo popularno letovalište Playa del Carmen, poznato po dobrim hotelima visoke kategorije sa all inclusive uslugom.

Tulum – putujući dalje na jug stiže se u Tulum koji poseduje verojatno najlepšu plažu u celom Meksiku, nalazi se u srcu Riviera Maja. Svi turistički vodiči u Meksiku nose barem jednu fotografiju Majanskih ruševina na plaži Tulum, koja se nalaze uz Karipsko more, s prekrasnim belim plažama. Ove ruševine nisu lepe kao što su Chichen Itza i Palenque, ali imaju dodatnu turističku atrakciju koja njima nedostaje, a to je mogućnost kulturnog turizma na plaži.

Pogledajte i ostale ponude za daleka individualna putovanja.