Tunis letovanje 2024

Tunis, zemlja prebogate istorije i kontrasta, koja vas čeka da vas ponovo oduševi. Tunis se vraća u visokom sjaju sa novim hotelima i dobro poznatom kvalitetnom uslugom.

Odmor u Tunisu

Uživajte ponovo u mirisu jasmina, odmarajte na lepim peskovitim plažama ili dodajte notu avanture vašem letnjem odmoru. Tunis će vam ostati u najlepšem sećanju zahvaljujući svojim prelepim plažama, istorijskim znamenitostima i živopisnoj kulturi.

Rezervišite svoj odmor uz direktan čarter let iz Beograda i započnite svoju letnju  avanturu. Spoj all inclusive odmora i nezaboravnih obilazaka: pustinja, medine, oaze, safari, stotine impresija na jednom odmoru.

Upoznajte Tunis

Tunis, glavni grad, nudi bogatu istoriju i živopisne gradove kao što su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse i Jafa. Kairouan, posebno, je četvrti sveti grad po značaju u muslimanskom svetu, i obavezna destinacija za sve posetioce.

Ne propustite izlete u Tunisu

  • SAHARA: Doživite pustinju koja je služila kao kulisa za Ratove zvezda, obiđite El Jem i veliko slano jezero Chott El Jerid, uživajte u jahanju kamila i jeep safariju, i posetite oazu sa pola miliona stabala palmi.
  • TUNIS – KARTAGINA – SIDI BOU SAID: Obiđite glavni grad Tunis, uključujući muzej Bardo sa značajnom zbirkom mozaika, istražite istorijske medine i Kartaginu, te posetite slikoviti gradić Sidi Bou Said. 

Viza za Tunis

Državljanima Srbije potrebna je viza za ulazak u Tunis. Plaćanje prilikom sletanja na aerodrom Monastir lokalnom partneru pre prolaska policijske i carinske kontrole i ulaska u Tunis!

Putnici moraju imati spremno tačno 20 EUR po pasošu za viza nalepnicu (viza i usluga viziranja na aerodromu) koju dobijaju od lokalnog partnera pre dolaska na policijski ulazni kontrolni punkt i jedan primerak hotelskog  vaučera koji dobijaju na mail koji su ostavili prilikom prijave za putovanje od agencije (obavezno je imati odštampan vaučer u papirnoj formi prilikom granične i carinske kontrole).

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorićenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće odustankom na dan putovanja. Za individualna putovanja zahtev za vizu se podnosi u ambasadi Tunisa u Beogradu ili u ambasadi Tunisa u zemlji prebivališta.