Dubai • Putovanje u grad luksuza

Dubai, najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, pravo je čudo modernog doba. Pozicioniran na jugoistoku Persijskog zaliva, ovaj grad je postao sinonim za luksuz, inovacije i bogatu kulturu. U samo nekoliko godina, transformisao se iz pustinjske vizije u centar svetskog poslovanja i jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija. Sa svakodnevnim polascima, vaše putovanje u Dubai može početi odmah.

Zašto odabrati Dubai za vaše sledeće putovanje?

Arhitektonska čuda: Dubai je dom impresivnim građevinama kao što su Burdž Al Arab i Burdž Kalifa, najviša zgrada na svetu, te fantastičnom Palm Jumeirah ostrvu.
Pustinjski Safari: Otkrijte čari arapske pustinje kroz avanturistički safari, jedno od najuzbudljivijih iskustava koje Dubai nudi.
Plaže: Uživajte na prelepim plažama kao što je Jumeirah Beach Park sa kristalno čistom vodom i savršenim belim peskom.
Celogodišnje leto: Dubai je savršena destinacija za one koji žele da izbegnu hladne zime i uživaju u suncu i moru tokom čitave godine.

Rezervišite smeštaj za Dubai

Sa direktnim letovima koje nudi Fly Dubai, pristup ovoj izvanrednoj destinaciji nikada nije bio lakši. Iskoristite priliku da doživite Dubai na najudobniji način, uz povoljne cene i vrhunsku uslugu.

Obezbedili smo selekciju hotela koja će zadovoljiti sve vaše potrebe - od luksuznih resorta do udobnih smeštaja za opuštanje nakon dana punog doživljaja. Rezervišite svoje putovanje za Dubai i otkrijte zašto je ovaj grad postao turistički raj za putnike iz celog sveta.

Dubai je samo početak vaše avanture. Pogledajte i naše ostale ponude za individualna putovanja i otputujte na destinacije o kojima ste oduvek sanjali.