Španija • letovanje 2024

Jedna od zemalja koje imaju najlepše plaže sveta. Ako tome dodamo i dugu tradiciju ugostiteljstva i veoma razvijenog turizma, onda je letovanje u Španiji nešto što svakako morate iskusiti.

Iako zbog prelepih gradova poput Barselone, Madrida, Valensije, Malage, Granade i dr., Španija važi za vodeću destinaciju iz oblasti City Break putovanja. Čuvena je i po svojim letovalištima i velikom broju plaža sa plavim zastavicama.

Na ostrvima Majorka i Ibica tokom dana cete se opuštati na fantasticnim uvalama i nepregledno dugim pešcanim plažama – a večeri ćete upamtiti po ludom provodu.

Letovanje avionom je lakše nego ikad, otkrijte našu celokupnu letnju ponudu! 


Španija City Break putovanja

Naša putovanja kroz Španiju nude vam priliku da istražite najlepše destinacije ove fascinantne zemlje. Bilo da vas privlači kosmopolitski šarm Madrida, kulturno bogatstvo Valensije, autentičnost Andaluzije, ili jedinstvena atmosfera Baskije, svako putovanje je pažljivo osmišljeno kako bi vam pružilo nezaboravno iskustvo. Pripremite se za avanturu koja će probuditi sva vaša čula dok otkrivate prelepe gradove, ukusnu hranu i gostoprimstvo koje će vas osvojiti na prvi pogled.