Turska letovanje 2023 • LAST MINUTE

Luksuz, raskoš, besprekorno isplaniran „All Inclusive“ koncept u odličnim hotelskim kompleksima, raznovrsni sadržaji, izraženi prirodni kontrasti i mistika orijenta – ovo su aduti turske rivijere. 


Last minute popusti!

Iskoristite snižene cene za prve polaske. Direktan čarter let na Antaliju! Ponudu pogledajte ovde.

Iskoristite našu odličnu ponudu hotela i letovališta za Antalijsku regiju uz aktuelne last minute popuste i objavljene dodatne agencijske popuste!


Turska avionom iz Niša i Banja Luke

Dragi putnici, ove sezone direktnim čarter letom do Antalije letimo i iz Niša i Banje Luke!
Za polaske iz Niša molimo vas pošaljite upit na rezervacije@filiptravel.rs ili nas pozovite na 011 4 159 159

IZDVAJAMO: Kompleks Eftalia Island

Eftalia Island je sastavni deo Eftalia hotelskog lanca i popularni zabavni centar za celu porodicu. Profesionalni, brojni tim za animaciju, zadužen je za zabavu gostiju svih uzrasta. Tokom dana organizovan je bogat program pored bazena i na plaži, a u večernjim satima predstave u amfiteatru...

Za nezaboravno iskustvo letovanja, istražite više!


 • Crystal Centro
  16% Popust

  Crystal Centro

  Turska/Antalija/Lara

  Ultimate all inclusive

  07.10.2023 7 Noćenja

  1010

  846

  BEACH
  EKSKLUZIVNO U PONUDI
  IZDVAJAMO
 • Marti Myra Hotel
  27% Popust

  Marti Myra Hotel

  Turska/Antalija/Kemer

  Ultra all inclusive

  14.10.2023 7 Noćenja

  1146

  840

 • Lonicera Premium
  5% Popust

  Lonicera Premium

  Turska/Antalija/Alanja

  Ultra all inclusive

  14.10.2023 7 Noćenja

  866

  821

 • Cooks Club Alanya
  10% Popust

  Cooks Club Alanya

  Turska/Antalija/Alanja

  Polupansion

  14.10.2023 7 Noćenja

  800

  721

  BEACH
  PREPORUKA
  ADULTS ONLY
 • Eftalia Ocean
  7% Popust

  Eftalia Ocean

  Turska/Antalija/Alanja

  Ultra all inclusive

  30.09.2023 7 Noćenja

  1100

  1022

 • Mesut

  Turska/Antalija/Alanja

  All inclusive

  14.10.2023 7 Noćenja

  605

  EKSKLUZIVNO U PONUDI
  ALL INCLUSIVE
  CITY
 • Side Su

  Turska/Antalija/Side

  All inclusive

  14.10.2023 7 Noćenja

  975

 • Kleopatra Celine
  9% Popust

  Kleopatra Celine

  Turska/Antalija/Alanja

  All inclusive

  14.10.2023 7 Noćenja

  649

  593

 • Lonicera City
  8% Popust

  Lonicera City

  Turska/Antalija/Alanja

  All inclusive

  14.10.2023 7 Noćenja

  680

  624

 • Lonicera World
  12% Popust

  Lonicera World

  Turska/Antalija/Alanja

  Ultra all inclusive

  14.10.2023 7 Noćenja

  809

  712

 • Fame Beach
  8% Popust

  Fame Beach

  Turska/Antalija/Kemer

  Fame style all inclusive

  14.10.2023 7 Noćenja

  665

  611

Turska LAST MINUTE popusti!

Iskoristite snižene cene za prve polaske, letujte po last minute cenama! All inclusive usluga, 10 noćenja, direktan čarter let. 

Turska leto 2023 - Antalijska regija, avionom

Godinama unazad Turska važi za destinaciju sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom.
Čarter letom vodimo vas do Antalijske obale. Ukoliko se nalazite među turistima koji preferiraju raznovrsne i bogate sadržaje hotela smeštenih na dugim pešcanim plažama, preporučujemo letovanje u Antalijskoj regiji u mestima: Antalija, Alanja, Lara, Side, Belek ili Kemer.

Turska - letovanje Egejska regija, avionom

Ako više volite malo intimniji ambijent okruženi prelepom prirodom sa povučenim mirnim uvalama – neka vaš izbor budu mesta Egejske regije: Bodrum, Marmaris, Fetije, Kušadasi, Česme - Alčati.

Antalija

Antalija

Kemer

Kemer

Alanja

Alanja

Lara

Lara

Fetije

Fetije

Marmaris

Marmaris

Belek

Belek

Side

Side

Bodrum

Bodrum

Kušadasi

Kušadasi

Izmir

Izmir

Češme

Češme

telplava.png
Pozovite nas

Turska • Letovanje u antalijskoj regiji

Letovanje Antalija

Antalija koja nudi mistiku prošlosti današnjem dobu, naziva se turskom rivijerom, jer je krase bogatstvo istorijskog nasleđa i prirodne lepote. Antalija se nalazi u zapadnom delu mediteranske obale Turske. Antalija je zaista rajsko mesto u kome letnja sezona traje 8-9 meseci. Kada dodete u ovaj biser takozvane Turske rivijere, primetićete da je podeljen na dva dela: jedan je savremeni, sa širokim ulicama i bulevarima, modernim stambenim i poslovnim zgradama, bogat sadrzajima noćnog zivota, dok je drugi deo stari grad, Kaleici, podignut oko stare luke, danas pretvoren u turističko srce grada.

Letovanje Alanja

Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Veliki broj spomenika od istorijskog znacaja, 26 km duga pešcana obala, prijatna atmosfera i izvanredan nocni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju medu jednu od turisticki najatraktivnijih destinacija.

Letovanje Lara, Side, Belek

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom. 

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. 

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.

Turska • Egejska regija

Letovanje Bodrum

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmeduMarmarisa i Kušadasija. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej.

Letovanje Marmaris

Marmaris je poznato letovalište u Turskoj, na oblama Egejskog mora. Marmaris je nekada bio samo malo ribarsko naselje, danas je preraslo u moderan turistički grad, jedan od najlepših na jugozapadnoj obali Turske. Marmaris nudi ugodan odmor u grčkom stilu i sa svojim čudesnim plažama, lepom obalom, ljubaznim ljudima, dobrom hranom i u novije vreme sagrađenim prestižnim hotelima, Marmaris je postao jedno od najlepših mesta za odmor. 

Letovanje Fetije

Fetije, nekada značajna trgovačka luka, danas je sve prestižnije letovalište koje osvaja lepotom netaknute prirode i pešcano-šljunkovitim plažama. Noć u Fetijama znači dobar provod u nekoj od diskoteka, kafea ili restorana s muzikom za svačiji ukus, ukrašenom zavodljivim trbušnim plesom. Fetije su i letovalište dobrog odmora u miru i tišini udobnih hotela i hotelskih kompleksa sa brojnim sadržajima za zabavu i relaksaciju.