Terme Topolšica• Wellness i Spa • Slovenija

Priuštite sebi odmor u srcu prirode. Prepustite se lekovitom dejstvu termalne vode, uživajte u bezbrižnim sunčanim danima i aktivno istražujte živopisnu okolinu. Doživite nezaboravno i wellness iskustvo.

Udoban smeštaj je obezbeđen u dvokrevetnim sobama koje su prostrane i lepo uređene. Sobe pružaju ugodan boravak sa predivnim pogledom na park ili bazene. Svaka soba ima TV i telefon. Dostupan je besplatan bežični internet. Hotelski kompleks uključuje otvoreni i zatvoreni vodeni park.

Terme Topolšica su udaljene od gradske buke. Mirno okruženje, bogato termalnom vodom i brojnim sunčanim danima, priroda je koja sama leči. Sa zavidnom tradicijom lečenja i širokim spektrom pratećih usluga, Terme Topolšica su moderan termalni i turistički kompleks koji privlači širok spektar posetilaca. Pronaći ćete ono što je potrebno duši i telu savremenog čoveka. Kvalitetnom hotelsko-ugostiteljskom ponudom, brojnim pratećim aktivnostima i ličnim pristupom, mogu da zadovolje i najzahtevnije goste.

U Termama Topolšica možete uživati u 1.760 m² vodenih površina u zatvorenom i otvorenom vodenom parku. U bazenima se nalazi termalna voda koja blagotvorno deluje na zdravlje.

Kompleks zatvorenih bazena sa zimsko-letnjim bazenom

U kompleksu zatvorenih bazena nalazi se poluolimpijski i zimsko-letnji bazen, od kojih je polovina u unutrašnjosti, a polovina napolju. U okviru kompleksa unutrašnjeg bazena možete uživati u podvodnim masažama i masažnim bazenima, a za decu postoji i dečiji bazen.

Kompleks otvorenih bazena

Pored bazena, vodeni park na otvorenom obuhvata i atraktivne površine, prelivne bazene, vodene atrakcije i tobogan. Otvoreni vodeni park je drvenim mostom povezan sa kompleksom zatvorenih bazena. Sa udobnom popločanom terasom i uređenim travnatim površinama, nudi prijatnu atmosferu za savršene termalne užitke. 

Porodični apartmani

Gore na zelenoj padini, nedaleko od centralnog hotelskog kompleksa, leži idilično selo sa 27 moderno opremljenih porodičnih smeštajnih jedinica. Energetski štedljive jedinice, izgrađene od ekološki prihvatljivih materijala. Novoizgrađeni, sa modernim ambijentom i prirodnim okruženjem u srcu prirode garancija su da ćete se tokom boravka u porodičnim apartmanima Terma Topolšica osećati kao kod kuće.

S obzirom da se nalaze na obroncima mirne šume, pružaju predivan pogled kojem se možete diviti sa terase ili balkona. Svaki apartman ima terasu sa stolom i stolicama, balkon sa ležaljkama, telefon sa direktnim biranjem, plazma TV sa satelitskim kanalima, besplatan WI-Fi, besplatan pristup kablovskom internetu, alarm, sef, fen, mikrotalasnu, klimu, i podno grejanje.