Belek 2023 • Letovanje u Turskoj • Antalijska regija

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama.

Letovanje Belek

Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Priča o samom gradu Beleku nije priča o istoriji i kulturi, već priča o prefinjenosti, luksuzu i ekstravaganciji. Mnogi od ultra modernih hotela spadaju među najbolje ne samo u Turskoj, nego i u celom svetu.

Ovde dolaze pripadnici svetskog džet seta, da uživaju u Ultra All Inclusive konceptu, partijama golfa ili u vrhunskoj masaži. Većina hotela predstavlja svet za sebe - čitav jedan grad. Jedan od poznatih hotela u Beleku unutar ogromnog kompleksa, smestio je kopije ulica, trgova i parkova najlepših gradova sveta. Možete popiti kafu na „Jelisejskim poljima“, sve uz simulaciju kiše, pljuskova i grmljavine. Napolju su smešteni zid za penjanje, skejterska rampa, trambolina, akvapark, sportski tereni, bioskop i pozorište na otvorenom, amfiteatar, gondola na jezerima...

Vrhunac je tematski park koji simbolizuje starogrčku Troju. Za decu su u većini hotela organizovani dnevni boravci i različite društvene igre, kao i delfinarijum sa animatorima.

Uživajte u all inclusive usluzi i najboljim hotelima, pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Turskoj.

Planirate letnji odmor? Pogledajte našu ponudu za letovanje.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Belek-Papillon Ayscha
7% Popust

Papillon Ayscha

Turska/Antalija/Belek

High class all inclusive

Belek-Papillon Zeugma Relaxury
10% Popust

Papillon Zeugma Relaxury

Turska/Antalija/Belek

High class all inclusive

Belek-Rixos World The Land of Legends
4% Popust

Rixos World The Land of Legends

Turska/Antalija/Belek

All inclusive

Belek-Selectum Luxury Resort
4% Popust

Selectum Luxury Resort

Turska/Antalija/Belek

Ultra all inclusive