"SPAKUJTE KOFERE, RASPAKUJTE BRIGE!"

TURSKA 2020 • Dragi putnici, obaveštavamo vas da će od 04.08.2020 putnici koji su državljani Republike Srbije, biti osigurani polisom putnog zdravstvenog osiguranja osiguranja kuće „DUNAV“ koja obuhvata i dodatno osiguravajuće pokriće u slučaju infekcije virusom COVID-19.

Detaljnije

Alanja leto 2020 • Direktan čarter let • Turska

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Letovanje u Alanji 2020.

Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog znacaja, 26 km duga pešcana obala, prijatna atmosfera i izvanredan nocni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju medu jednu od turisticki najatraktivnijih destinacija.

Uživajte u all inclusive usluzi i najboljim hotelima, pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Turskoj.


telplava.png
Pozovite nas

EFTALIA ISLAND • ALANJA • SVE NA JEDNOM MESTU

eftalia island alanja turska letovanje

Kompleks Eftalia Island je jedan od najvećih Aqua parkova na turskoj rivijeri, nalazi se na samoj  plaži i otvoren je 2014. godine.

Eftalia Island je sastavni deo Eftalia hotelskog lanca i popularni zabavni centar za celu porodicu.  Profesionalni, brojni tim za animaciju, zadužen je za zabavu gostiju svih uzrasta. Tokom dana organizovan je bogat program pored bazena i na plaži, a u večernjim satima predstave u amfiteatru. Letnja sezona u Eftalia Islandu nudi još više atrakcija i prošireni asortiman usluga kako za male tako  i velike goste, čineći ovaj kompleks pogodnim mestom za nezaboravan odmor.

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Alanja-Eftalia Ocean
5% Popust

Eftalia Ocean

Turska/Antalija/Alanja

Ultra all inclusive

2 DECE GRATIS
Alanja-Blue Wave Suite
15% Popust

Blue Wave Suite

Turska/Antalija/Alanja

All inclusive

Alanja-Eftalia Marin
4% Popust

Eftalia Marin

Turska/Antalija/Alanja

Ultra all inclusive

2 DECE GRATIS
Alanja-Eftalia Aqua
4% Popust

Eftalia Aqua

Turska/Antalija/Alanja

Ultra all inclusive

2 DECE GRATIS